onsdag 29 juni 2011

en varm go onsdag..

Jag tycker den stora gula kaninen är rätt frän där den ligger på Stortorget..Många är uppretade och tycker den är ful....jag tycker den är söt...och
tokig---


Stadsparken i Örebro är mkt vacker..med plaskdamm för barnen och stor rolig lekpark...vi samlades där på picknick, hela förmiddagen...Ines lekte och busade runt med sina två morbröder och moster, och mormor förstås.. så stora tjocka mamma' fick vila sina svullna ben..jobbigt att vara höggravid i denna värme..
Sedan en tur till Loppis.. det var kul..och lite folk var det, så man hade svängrum bland sakerna... Jag köpte inget..konstigt.Men de andra fyndade..L köpte skärp och röd fin tröja, E köpte barnböcker och handväska.
..Ikväll har vi kikat på Open Art igen, och varit på puben, ätit mat där och haft skönt i den varma kvällen...mycket folk ute på stan nu, när det är så varmt och skönt...
Oj redan torsdag idag...och idag ska jag ta en tur till Konstskolan i Kävesta och hälsa på...

3 kommentarer:

 1. God morgon!! Jaha, det var ju synd att jag jobbar idag, annars hade jag kunnat bjuda på en kopp kaffe om du ändå ska till Kävesta!!
  Nu måste jag väl ta mej i kragen och åka in till Örebro och beskåda den omtalade kaninen...t.o.m. i våran lilla håla pratas det om den!!
  Usch, nu ångrar jag att jag lovat att jobba hela sommaren...picknick...utflykter...myskvällar...skulle nog ha satsat på det istället!!
  Ha´nu en skön sommardag, här väntar jobb om en liten stund...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Kaninen är ju toppenfin! Den gör mig glad!
  Så härligt det låter när ni strosar runt i ert Örebro, den vackra staden!
  Ha det gott i värmen!
  Karinkram!

  SvaraRadera
 3. Kaninen är hur fin som helst

  SvaraRadera