tisdag 14 juni 2011

Stucken...


Sitter här och försöker hålla huvudet lätt..varit på akupunktur, känner en skön avslappnad känsla efter detta..Låg på spikmattan i morse och det ger också "skön" avslappning..först gör det ju skitont, sen kommer en varm känsla i hela ryggen. Och spikarna är som bomullstoppar..Konstigt vad kroppen vänjer sig, ska jag vänja kroppen att koppla av....NU är det sommarledigt för mig..Hade avslutning igår..Först åt vi lunch på Stadsträdgården..det var toppenväder så vi kunde sitta ute, alla 9 arbetskamraterna..God mat. De serverar buffé, så det finns alltid något till alla smaker..jag åt hemgjord pyttipanna, gräddstuvad..mums..och mexikansk öl..Corona..vad bra vi har det..
På kvällen var det grillfest på skolan. Nästan hela personalstyrkan (250)..och väldigt trevligt..Vädret var ok, vi satt ute. Det var lite blåsigt, men sol..
Igår satt jag sista ugnen på keramikkursen före hösten..En glasyrugn som jag hoppas blir toppenbra..ska bli kul att öppna den i morron och se mina knallröda lerdamer!
Igår kom en stor kartong med bud från Umeå..Äldste sonen flyttar från Umeå....där han studerat och bott i 6 år...Var ska han nu taga vägen..det blir spännande att se..Kommer bo hos morsan, jag, till att börja med. Det blir skoj med ungdomarna hemma igen. Dotra kommer från Malmö och jag hoppas det blir bra väder så vi kan utnyttja Torpet i massor...
Var lite sugen att fara dit i dag, men nu står regnet som spö i backen..
Önskar ta foton på den vackra aklejaängen och de stora pionbuskarna som stod i knopp förra helgen...akvileja..är det samma som akleja???
Nu sitter jag bara här och insuper den sköna känslan att vara ledig till den 18 augusti!
Tager en promenad till lilla Mor Anita, för att dammsuga lite där...
Ska ta en tur till Vaxholm till min lilla Moster Göta...och ta med mamma till sin syrra...planerar in detta för onsdag......
vad gött att ta dagen som den kommer........................

6 kommentarer:

 1. trodde att du blivit stungen av en geting..
  det hände mig förra sommaren aj aj aj foten värkte och svällde upp ordentligt..
  jag förstår att det är härligt med ett så långt sommarlov, jag får jobba vidare ett tag till..
  regnar här också..vad trist det blev och mörkt
  hoppas solen kommer igen snart..tjao

  SvaraRadera
 2. Jag förstod att min kommentar inte skulle komma in till dig idag...för det bara jävlades...men vet du va jag försöker igen.
  Ville önska dig en härlig semester och ett underbart sommarlov...det är du värd många gånger om efter en jobbig vinter.
  Hoppas att du får det underbart i Torpet och att du får masssor av enegri att måla en massa underbara tavlor....som blåa damen =D

  Ha det underbart vännen...kram.

  SvaraRadera
 3. Såg rubriken "Stucken". Måste in och kolla om det var mygga eller geting som varit framme. Å så var det självförvållat...
  Kul med bloggar med sting i!
  Ha en go vecka! /SA

  SvaraRadera
 4. Ha en skön ledighet, det låter härligt att inte behöva jobba på så lång tid:).
  Njut fullt ut och hoppas lerdamerna blir fina!
  Karinkram!

  SvaraRadera
 5. samma här, är jätteledig, liksom...
  hoppas helgens väder blir kanon och resten av sommaren så att du kan vara på torpet massor.
  akleja och akvileja... tror det...
  kram från tanten i dalsland//

  SvaraRadera
 6. Så skönt att du äntligen fått semester!! Hela sommaren ligger som en oöppnad bok framför dej, med många överraskningar på varje sida. Njut nu av det!!
  Visst är det en skön känsla med spikmatta, måste upplevas, för det går inte att beskriva...mannen i huset här tror inte på sånt, men så en dag hittade jag spikmattan på annat ställe än det vanliga, och då kröp det fram minsann...jo jo, inte sämre än att han kan ändra sej!!
  Hoppas Stockholm bjuder er på ett bra väder idag!!
  Kram kram

  SvaraRadera