onsdag 9 maj 2012

Blöött

...de stackars vitsipporna,deras vita vackra blomblad hängde tyngda nedåt ikväll..trädens alla nykläckta blad, knep ihop
och gömde sig för regnet...Vi som skulle njuta  den långa vackra promenaden runt Karlslund, efter ån. Där är så  otroligt grönskade, och ett rikt fågelliv..Man kan se bäver också...Vi gick promenaden, tätt samman, och pratade..under paraplyet..Nog såg vi det vackra lite grand, den dimmiga skogskanten...men regnet slog vilt, och INTE var det särskilt skönt...men nyttigt att röra på benen..Byxorna var blöta och leriga upp till knäna, stövlarna låg kvar i bilen..Skönt var det att komma in i stugvärmen sedan..sitta vid brasan och fika...Lindbacka, där är det fint!! Traskade runt ett litet torp som är till salu...och kände in..oh ja, helt ok..men dyrt..
Jag ska hyra torpet jag hyrde förra sommaren, japp så blir det..
Men enligt vad jag hört, ska det bli sol i morn??  Men den källan var lite osäker..
Lånade på Gooooooogle...
Den som lever får se...Godnatt


 .

6 kommentarer:

 1. "Bättre att vara ute på hal is och ha det glatt än att gå i lera och sörja"...så tänkte jag då jag såg din bild :)
  Har varit på Vårkonsert i kväll. Lyssnade på den kören som jag sjöng i förut..Fr´allakören.
  Så du har konsert nästa måndag...kommunkören...hmmmm.

  Lindbacka är lite fint ju!
  Så det blir torpet för dig...kul...kul.

  Kram

  SvaraRadera
 2. Det låter som en trevlig dag trots regnet.
  Ha en finfin dag/kramen

  SvaraRadera
 3. Haha... så söt den är lilla grisen!
  Riktig vänskap är härlig och då betyder inte vädret något... utan man kan gå nära varandra under samma paraply och bara trivas och må bra :)
  Så bra att du kan hyra torpet i år igen... men jag hoppas du hittar något eget som passar, utan att det gräver för stora hål i ekonomin.
  Ha en bra dag och fortsätt njut av våren!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Så söt han är lille grisen:) fina stövlar.
  Myspys med väninnan vad gör de att de regnar lite?
  De e synd att allt är så dyrt - som man vill ha. Man borde ha ett litet pengaträd, precis som pippi hade sockerdricks träd:) ändå gott de finns ett du kan hyra o njuta av sommaren i de är ju mest då man är i behov av landet o grönskan.
  Kramiz o ha en bra dag, hoppas solen lyser på dig idag.

  SvaraRadera
 5. Den lilla sötnosen skulle vara rolig att ha;). Lillgrisen:)

  Egentligen är det kanske skönt att inte äga, utan bara hyra när du ändå väntar på att hitta ditt ställe, det där som sitter som hand i handske....
  Lycka till i blötan!
  Här är allt ljuvligt grönt efter gårdagskvällens regn

  Godmorgonkram
  Karin

  SvaraRadera
 6. Ja...nog regnade det igår, både här och inne i stora staden. Jag blev less på vädret och landet så jag tog husbilen och for in till dot´ra som nästan bor granne med dej. Börjar vänja mej vid att åka stor bil..*gapskratt*, men roligt är det inte. Nu har jag börjat titta efter en ny, den lilla svarta har jag nästan gett upp hoppet om.
  Herre gud, inte ska du vara rädd för att dyka upp som gumman ur lådan!! Skicka ett meddelande innan så jag inte är ute på något äventyr eller rent av jobbar...det sistnämnda känns som om det äter upp mej just nu. Å till sensommaren måste jag ta ett svårt val...men det är då det!!
  Nu ska jag ut och leta mask, eller nej...jag ska nog lägga på lite jord där det blivit hål efter alla träd vi tog ned...
  Ha en bra dag vännen, och va kul om du får hyra torpet i sommar igen!!
  Kram kram

  SvaraRadera