torsdag 10 maj 2012

Tänk vad bra ;-)

Jag skrev ju häromkvällen' att jag skulle spara pengar och resa till Gardasjön!! Jag kan resa NU!!!! Hah ah haha..jag har vunnit en resa...så lustigt hörrni! Till Gardasjön..gratis, och får ta med  en vän..skrattar stort. För det är ju inte sant..DET är ett försäljningstrick..VARFÖR gör di så här.Ingenstans står att jag förbinder mig att handla naturmedddducin resten av mitt liv,var är hållhaken..Men komiskt är det, för jag har tänkt så starkt på Gardasjön just nu...suck..
Vet ni, jag sov till 10 i morse...helt sjukt..skönt..'
Solen, ja den är nog där bakom molnen...tar en promenad nu, till min lilla ateljehörna på norr. Kanhända att jag får lust
att måla lite, om inte annat får jag en promenad
Tack Snälla NaturaMedPharma???????
Önskar Eder alla en fin dag!!


8 kommentarer:

 1. Grattis men var det på riktigt?

  SvaraRadera
 2. Allt sådan reklam är bara fiffel och båg, och man blir bara less på att dom ens ids skriva sådant.
  Men så är det med försäljningstrick...och man ska alltid läsa det finstilta...
  och det brukar vara så smått att man får ha förstoringsglas minsann.

  Ha en finfin dag...

  SvaraRadera
 3. Men då!! De var ett elakt trick tycker jag. Men de måste väl stått någon mer än just de kortet - oh framför allt. På någotvis måste du väl haft med NaturaMedPharma att göra??

  Jag vinner ofta flera miljoner i USA, blir lika förbannad varje gång de kommer. För de är ju så att man vinner inte ett skit utan om (har jag läst i tidningen) kontaktar dom vill de ha runt 30 000:- i tullavgifter o grejer för att kunna skicka pengarna:( lurendrejeri av hög klass. De roligaste är att jag aldrig tävlat o vinner ändå. Bara de säger ju allt. Om jag vore du skulle jag ringa de där företaget och morra lite tyst:) eller läsa de fintstilta.

  Hoppas du får ihop pengar så du kan åka besöka Gardasjön någon gång i livet. Där ska vara väldigt fint säger min gubbe, han har varit där.

  Kramiz

  SvaraRadera
 4. Jag vann en liknande sak för ett par år sedan. Fyra personers resa tur och retur till London..men sedan fanns en del trixande i det hela. Skitstil...men du kommer säkert till Gardasjön om det vill sig ändå.

  Sova till tio! Himmel så skönt det låter

  kramar
  Karin

  SvaraRadera
 5. sånt där blir jag galen på, det är lika om någon ringer och säger att jag ska få något, om jag då svarar, och vad vill du ha av mig brukar det bli tyst, nu har jag nix så jag slipper sådana samtal. må gott kram kram

  SvaraRadera
 6. Visst är det för jädrigt att de går ut med sån reklam
  men de får visst härja som de vill nu för tiden.
  Det finns säkert någon som går på tricket.
  Jag hoppas att du får ihop pengar så att du kan åka i alla fall. Hur går det med headern?
  Ha det gott.
  Kramizzzzzz

  SvaraRadera
 7. Jo, man förväntas bli så imponerad av att de tryckt ens namn på alla papper och lappar och kuponger dessutom...
  Men jag tror absolut att du slipper till Garda sjön - hoppeligen utan meducin :-)
  Hoppas din tumme är bättre!
  kram
  Ann-Mari

  SvaraRadera
 8. Ja du...ibland är det för bra för att vara sant...!! Undrar just hur många semesterfirare det är som sitter med dyra andelslägenheter som de helt plötsligt blev ägare till utan att de hade en aning om det?? Du är en klok kvinna du, som inte tror på allt...Men Gardasjön vore inga fel, inte heller Hurtigrutten...Det nämnde jag till mina barn en gång inför en födelsedag, och efter ett tag fick jag klart för mej vad det skulle kosta...så nu håller jag mej till en resa till Svampen eller dyl, det känns mer rimligt...
  Ha en bra start på helgen, och vädret är faktiskt ljuvligt fastän solen har tagit sovmorgon!!
  Kram kram

  SvaraRadera