fredag 4 maj 2012

Lugna gatan..

Idag har jag inte gjort nåt mer än putsat skärmen på datorn..den är så ren och fin just nu..
Knaprar Citodon och känner mig skönt avslappnad..så här avslappnad har jag ej varit på länge..behövde nog detta..Inte för att det var kul att operera tummen, det gör skitont då smärtlindringen släpper..men behöver nog vila lite..Har en konstig stress inombords, nästan för jämnan..Varför hålls' man på sådär och jagar...Istället för att njuta av stunden och slappna av?? Jag önskar att jag kunde andas djupa tag ner i magen, släppa ner axlarna och bara vara...har svårt för det..Därför, bara därför, värker det i nacken och axlarna..och magen är som på en padda i grosess!! Att man ska behöva käka Citodon för att dåna av....Pratade med dotra nyss..hon tyckte jag lät så skön och avslappnad..på rösten....utan att sluddra..vi skrattade om det, och tipsade med hasch ;-)..INGET att skoja om, jag vet......men va 17..livet ska väl inte var fyllt av en massa dumma måsten och stress--NÄ!! Nu får det vara nog..Detta var det bästa med OPERATIONEN!! Insikt!!
Har tre veckor på mig att hitta den...sedär..nu stressar jag igen..tre veckor...det är lång tid ju.!!

Så Rigmor...jag kommer gärna och hälsar på dig och Prinsarna!! hihih

 Min blogg- handlar - om mig--ibland känner jag att här skrivs bara jag jag jag jag jag jag jag..Kanske lite för mycket jag jag jag!!
JAG skriver  av mig om jag!!
 Imorron kommer jag träffa 44- st jag'are..inbördes beundran..av konst och konstnärer..
 Ska bli mycket intressant!!  Känner inte en kotte!! Så det är en utmaning också!!
Tar nog dubbel dos med Citodon i morron!! Häpp :-)

 

PS. denna video hamnade på nästa inlägg av någon konstig anledning!!


Nyss ösregn..nu solsken..det ska bli snö sa de på radion...va är det för nåt!!!


8 kommentarer:

 1. Hej Karina !

  Lycka till med utställningen.
  Och vad då klart att vi som bloggar får vara lite egotrippade. Tycker jag är bara fint.Jag har haft tvätt-dag. Använde Perstorp ättika 1 msk.istället för sköljmedel. Hur bra som helst.Gick med i gruppen "Miljövänligare vardagsliv" på FB.Många bra knep.

  Kram Mi

  SvaraRadera
 2. Stort lycka till med utställningen!
  Hoppas du får sälja allt på en gång...så där bara
  kan man månne döpa din tumme till Citodon?:)

  kramkram
  Karin

  SvaraRadera
 3. Kul med utställningen...lycka till med den och dumtummen. Ja ibland måste saker dras till sin spets för att man ska förstå.
  Här är det många funderingar kring livet nu och efter pension...

  Jag hänger gärna på någon dag/efm med Rigmor.


  Kram

  SvaraRadera
 4. Låter ju riktigt härligt att gå i ett tablettrus så här på fredagskvällen, tror jag tar en Alvedon jag oxå ( har inget starkare ). Och det här med " jag " det är klart du ska skriva om dig det är ju DIN blogg.
  KRAM
  Eva

  SvaraRadera
 5. Ta det lugnt, ha en trevlig dag med alla de andra och lycka till med utställningen!
  Och du - det är klart att du ska skriva om dig och om ditt liv på den egen blogg... det är ju det som gör just din blogg intressant och det ju därför vi återkommer hit :)
  Kram till dig Karna!

  SvaraRadera
 6. Hoppas att du kan njuta av din ledihet nu och att tummen blir riktigt bra..
  och du vilken grej med utställningen, Grattis vännen.
  Och skriv på du vi läser...

  Tjingelingen och kram.

  SvaraRadera
 7. Hej vännen!

  Vad skönt att du har fått din tumme opererad nu. Hoppas att den kommer att bli bra nu och inte ställa till mer problem för dig.

  Däremot låter det inte bra med den där inre stressen Karina. Jag vet ju av egen erfarenhet hur otroligt tärande den där stressen kan vara. Så lova att du tar hand om dig ordentligt nu, varvar ner (kanske inte så dumt med en operation av tummen trots allt ;)) och måla av hjärtans lust.

  Det kan aldrig bli för mycket du här på din blogg Karina! Det är ju det som är det härliga med hela bloggäventyret - att det är fullt tillåtet (och till och med rekommenderas ;)) att egoboosta sig själv så mycket som det bara går. Hela den här bloggrejen är ju en form av bekräftelse som vi alla behöver. Så skriv du på om dig och ditt liv. Det är precis det som gör just din blogg så unik - DIG! :)

  Lycka till med utställningen nu. Är så glad för din skull och önskar att vi bodde lite närmre varandra så att jag kunde besöka den. Men jag hoppas du kommer att visa många härliga bilder här på bloggen. :)

  Ta hand om dig du fina och kloka och ha en bra helg!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 8. Ha,ha,ha...lite kul ska du väl ha när du går där med din tumme!! Å så ofta äter du nog inte Citodon så det är någon fara, och det goda det har med sej är kanske att du lär dej att slappna av och njuta också!! Vi stressar alldeles för mycket här i livet!!
  Å vad glad jag blir att du kommer!! Kristi Himmelsfärdsveckan är jag ledig både tisdag och onsdag. Såg att fru Ditten hänger på, hoppas vi kan få ihop det. Jösses, det där lät...men du förstår säkert va jag menar fast du är lite småhög på citodon...
  Sen är det klart att du ska skriva om dej själv, det är ju din blogg!! Det finns så många som skriver om politik (det såg jag på nyheterna nyss...) så det räcker, så fortsätt du som du gör, det är det som är det speciella med din blogg, du är du.
  Ha en fortsatt skön lördagskväll!!
  Kram kram

  SvaraRadera