måndag 14 maj 2012

I väntan på att tummen läker...

Helgen var trevlig..Solen sken fint över Västerås..Det var skönt ute, när solen inte gick i moln. Då blev det kallt, tröjan åkte på. Men vi satt minsann ute och fikade i Nykvarn. Som ligger i Enköpingstrakten. Där är så vackert, och vi fick många goda skratt och igenkännanden, åt Gunilla Dahlgrens roliga teckningar. Köpte ett örngott och några kort. På örngottet står " Även fina Damer snarkar".
Svägerskan min, lika vimsig  som mig..Vi skulle besöka en konsthall i Ramnäs..haahha, vi åkte till Ramnäs..letade!! Frågade i Pizzerian, efter Konsthallen..hahah de hade aldrig sett nån konsthall i Ramnäs..Inte heller damen i Konsum, eller killen på cykeln hade hört talas om nån konsthall..Min lilla svägerska hade tagit fel, konsthallen låg i Virsbo. Dit orkade vi inte åka, och klockan hade blivit mycket. Ack, vi skrattade lite och åkte hem och lagade fisk. Lilla pappa kom på besök, och syrran. Trevligt med släkten, åt skogen med konsten.
Idag: Måndag...
I väntan på att såret läker på tummen, så tar jag det lugnt. Det svider och kliar i stygnen, så det läker väl nu.
Ska ta bort suturen i veckoslutet.
Trevlig gammal kvarn, med hantverk och Galleri
I fin miljö
Gott med fika
haha..

Det blåser kraftigt ute, och min plan är att ta en promenad till Ateljén. Måla några drag, och sedan  förbereda mig för kvällens konsert. Ja, jag  kan gott erkänna att jag har det rätt bra...i alla fall..


9 kommentarer:

 1. Precis så är det:)! Huvudsaken är relationerna, de goda. Konsten finns kvar och för den delen är ni ju så konstnärliga själva. Jag skrev inte konstiga;), det vet vi ju alla att vi är...en klar fördel i den här världen.

  Ha det bra tillsammans med tummen...jag drar mig uppåt vinden och röjer. Ute blåser det så till och med jag lättar en aning. Farligt...haha
  Kramar
  Karin

  SvaraRadera
 2. Det där ska jag ta med mig, att inte reta mig på dumma människor utan glädjas åt att jag är så himlans bra...
  hahaha...
  klart du får måla av min humla, som jag jagade den stackaren...och så hade jag en barnvagn med ett sovande barnbarn att vaka över också...
  Hoppas nu att din tumme läker ordentligt...
  oj nu måste jag in i badrummet med Rantafar....
  han har installerat en ny Ikea lampa över spegeln...
  spännande och toppen med eningiftelektriker...
  tjohooo....

  Ha det gott vännen.

  SvaraRadera
 3. Oj vad kul att öppna din bloggsida och mötas av en stor härlig tavla! Snyggt med ny header :-)
  Synd att ni var på fel ställe, eller nog var ni på rätt ställe - det var ju väldigt fint av bilderna att döma, men synd att de hade placerat konsthallen på ett "annat ställe"...
  ha det fint, hoppas tummen läker bra!

  SvaraRadera
 4. Härligt med två damer som är lika vimsiga, eller.....tillhör du kanske dom så är bra!? *fniss*

  SvaraRadera
 5. Jösses...kände inte igen mej när jag först kom in här...!! Nu har hon jobbat på, snyggt blev det också!!
  Gunilla Dahlgren, älskar henne...bara för att hon alltid är så mitt i prick. Så nu har jag missat något igen...suck. Fast det är klart, jag fick ju se lite pellisar, inte fy skam det heller!!
  Lycka till ikväll, jag kan nästan höra ända hit hur du tar i...
  Kram kram

  SvaraRadera
 6. dessa örngott skulle jag gärna köpa och ge till mina väninnor i present "även fina damer snarkar" tror du dom fattar vinken...
  passa på njut nu när du är hemma med din tumme,kram, kram

  SvaraRadera
 7. Hehhee! När maken tycker att vägarna består mestadeles av idioter brukar jag säga till honom att inte undra på att vi har det så svårt...men nu skall jag lära honom det som står på vykortet;)))!
  Jag gillar skarpt din tavla i headern. Koloriten är fantastisk och damens min är verkligen talande!

  /Anja

  SvaraRadera
 8. Who vad fin du gjort här!! Tavlan där uppe är kanon!! Haha, den var bra - precis så är de ju...

  Trevliga dagar har du haft ser jag trots en ond tumme. Jo den är nog i läkningsstadiet nu då - så då är de väl snart som vanligt med jobb o allt:)

  Kramiz

  SvaraRadera
 9. Gillar verkligen kortet! Skall försöka ta till mig det! ;) :)

  SvaraRadera