torsdag 2 december 2010

Frös om bena'


Idag efter jobbet, hade jag lovat att komma med lussebullar till lilla mor. Tog en långpromenad. Huvva hade kjol på mig idag. Gillar att ha kjol och kängor och varm tröja. Hade bara bomulls pantalonger..Fick lov att gå in på "Anna Engmans" och köpa ull/siden underställ..Gud så varmt och gött..Men dyrt.............Hemfärden från mamma den var behaglig. Kom hem med röda kinder och friskt skinn (!)..alltså såg frisk ut i skinnet...Nog är det gnäll om kylan, men det är lite mysigt också.
Men om det kunde stanna vid 10 minus, om man kan få önska. Ta en varm dusch, tända ljus och dricka te..det är inte fel.
Oj i morn fredag igen. Inte klokt va fort det går. Känns som jag sagt det förr, men så är det.
Tittade på Kinasmat, ett trevligt program. Verkar spännande. Men inte skulle jag vilja bo där.
För mycket folk och trafik. Som Istanbul då, där bor 15 miljoner invånare i den staden. Huvva, lilla Örebro räcker bra. Lilla huset på landet, skulle räcka för mig. Är inne i "kattsaknad" nu igen.GUD vad jag saknar mina katter!!!. Men ska inte skaffa katt, än. Inte så länge jag bor i lägenhet. Men finns det nåt mer rogivnade än en ihoprullad sovande katt?? Skulle vara min blåa dam vid havet kanske (skoja)..Godkväll så länge!

4 kommentarer:

 1. Jaha så har jag varit inne å matat dina fiskar ikväll...bara så du vet =) då slipper du d ikväll och kan måla lite vackert som jag kan titta på senare...
  Vad kisssen ser underbar ut där han ligger å sover helt oberörd av vad som finns omkring han.
  Mysigt.

  Nattinatt vännen.

  SvaraRadera
 2. Tänkte just på ull/sidenunderställ igår. Kom på att det kanske var årets julklapp till familjens tjejer som alltid håller till i det iskalla stallet eller ute på ridbanan.De pratade sedan om det på Gokväll också.Och man kan ju önska sig ett själv också!
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 3. Det är rogivande med katt, men det kan också bli trångt i sängen ...När den ena kattdamen ser att jag är på G till sängen så är hon snabb dit, och tar liksom hedersplatsen, ungefär där jag lagt vetekudden...Snäll som jag är har jag knappt hjärta att lyfta bort henne, och jag kan nästan se hennes leende med lite skadeglädje i...
  Inga mutor här angående att få flytta ned i sovrummet, mera hot skulle jag vilja påstå...Skojar bara, det var inte meningen att vi skulle på så här länge med sovrummet, men precis när vi började riva ur det i somras fick lilla mamma för sig att hon skulle sälja huset och flytta, vilket gjorde att semestern gick åt till det istället för att renovera här.
  Ha en skön fredag!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jag vill också ha katt, men jag har ju min Sigge att mysa med.
  Ha nu en skön helg.

  SvaraRadera