måndag 6 december 2010

Hej igen...


Måste ju blogga en sväng innan jag kryper i säng....Varför säger man kryper..Jag har aldrig krypit i säng någon gång..Jo möjligtvis då jag hade husbil och sov längst inne i den stoooooora breda sängen. Då gick det inte att komma åt sin sovplats, utan att krypa...Säng och säng..hhahahah jag vet. Jag är öppenhjärtlig, tycker det är kul...Ni vet ju inte vem jag är så jag kan säga vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad som helst. Näe, det gör man ju inte. Och jag sover inte i flanellpyjamas, där går gränsen.;-)
Snarkar inte heller men är täppt i näsan, och det är sååååååååååååååååååååå jobbigt att inte kunna andas ordentligt. Näsvidgare finns att köpa på apoteket. Spänner ut näsvingarna så man ser ut som en tjur....lite häftigt kanske t om....Bettskena har jag. INTE för att jag snarkar, utan för att jag biter ihop och pressar käkarna som rena skruvstädet...(stress)...Inte bra, inte bra....dessutom läspar man om man måste prata med bettskena.....hahahha.....nä skoja...ska inte avslöja mer nu..jag lovar...
Idag på jobbet....tiden går otroligt fort.. Full fart...men det är roligt.
Ingen träning idag....men en lång promenad och riktigt skönt var det ute..Snön smälter, vilket medför ett trist underlag att vandra i. Tur det finns broddar...hahhahhah, ännu ett bra hjälpmedel...Bara rollatorn som fattas..Självdistans, är det bästa som finns ;-)'
Denna veckan ska jag prova på ett hjälpmedel till kom jag på nu......ska få zonterapi på torsdag...det ska bli intressant. Inte är jag hypokondriker..va??
Nä nu låter jag som min gamla mor...hon bara pratar sjukdomar hela tiden.
................Annars är allt faktiskt väldigt bra, väldigt bra faktiskt.
Godnatt!

6 kommentarer:

 1. *skratt* Ja d har du rätt i....varför säger man att man kryper i säng ????
  Och som du påpekade så kryper man nog isäng i husbilen...man kryper övervarann när man ska upp å kissa på natten...bli så van med d att den andra knappt vet om d. =)

  Min blogg blev melankoni ikväll...men imorron är det glatt igen...då bli d kuddkrig, för vi har LillaC här.

  Natti natt nu ska jag kry.. nä lägga mig..=)=)

  SvaraRadera
 2. Ja men här kryper man verkligen i säng just nu!! Att bo på vinden med lågt i tak är väl ungefär som att bo i husbil kan jag tänka mej...kommer väl att fortsätta med det av gammal vana sen när vi flyttar ned igen...
  Bettskena, det skulle jag behöva! Sist jag var hos tandläkaren sa han vad jag redan misstänkt, att jag snart ser ut som en krubbitande häst i mun. Det vart väl sen jag började skolan på gamla dar, fick för mycket att tänka på!
  Ha en bra tisdag!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Skratt. Ja kryper i säng, nej det gör jag ju inte.
  Låter bra att allt är bra, faktiskt.
  Kramar:)

  SvaraRadera
 4. ...ha, ha - skönt att du inte hade flanellnattlinne (fast det kan vara skönt ibland)!
  Själv har jag också en gång i tiden - när jag förmodligen var lite stressad - bettskena för att jag gnisslade tänder på natten, man jag grejade inte att ha den. Höll på att kräkas hela tiden!
  Nu är man ju lite till åren så speciellt vacker är man väl inte när man går till sängs, så det gäller för gubben att hålla lyset släckt......*fnitter*

  SvaraRadera
 5. Tack för dina goa kommentarer...de värmer gott nu i kylan...kul att du gillar.
  roligt inlägg du skriver, kul att läsa...fniss
  här kryper vi i säng sent, sent, sent
  kramar

  SvaraRadera
 6. Vad glad jag blev över att du saknat mig lite. Kram till dig!!! Jasså har du också en far i Västerås eller var det någon annanstanns? Min är ett riktigt orginal, dock ej ett roligt sådant. Utan ett som blir osams med gud o alla. Nu har har gjort sig osams med sin siste bror så nu har han ingen annan på 30 mil avstånd som bryr sig o det är jag.Jobbigt! Han vill inte flytta på sig utan vill bo kvar i sin bostadsrätt bland sitt skräp. Ja för hos han finns det massor av den varan.Men vad gör man, det är ju hans liv?
  Zonterapi(fotzonterapi) fick jag för ett par år sedan och det var jättebra, men dyrt tyvärr. Annars hade jag gått kvar hos henne ännu.

  SvaraRadera