måndag 13 december 2010

Måndag........


Måndagen gick smidigt...På jobbet var det full fart som vanligt..Såg tyvärr inte en enda lucia idag...mer än på tv! Eleverna var inte tröttare eller segare än vanligt, en måndag. Undrar om Lucia är lite ur tiden?? I dag när kören "lussade" på skolan ville de inte vara "utklädda" i luciakläder. Kanhända det är för de yngre??
Idag, tack o lov, är nacken bra igen!! Jätteskönt. Så zonterapin har nog varit inne på djupet och rensat rent, vänt om i de spända musklerna och gett bättring. Ska bli spännande att ta nästa behandling på måndag. Kvinnan som är terapeut har stor erfarenhet och är väldigt duktig. Så det finnes hoppa för Spända Blenda...Det sitter väl en massa förträngda känslor, som slammat igen i flöden'a. Har ju varit en del drama i mitt liv, med en cancersjuk man som sedan gick bort.
Som sagt i morron kommer det bli en jobbig dag, med påminnelse om detta, då min svägerska ska begravas. Men allt går, oftast, och vi blir starka och motståndskraftiga..
Som din dag är skall din kraft ock vara....skulle min mor sagt!
NÄ, nu ska jag inte blifva sentimental..

Det är jätteskönt, snart är det jullov, och resan till Istanbul ska bli så kul..Hörde av dotra min, att det kommit in lite kyla i fredags..så några +30 är inte att räkna med.
Men det är dock lite varmare än i Svedala.
Ska köpa lite presenter till några turkiska flickor. Min dotter sa, köp nåt i spets, glittrigt och blankt..sånt gillar de!! Undrar var jag ska hitta det?
Huvva vad jag längtar till sommar och värmen..Var hos mamma och hälsade på idag. Hon har så kallt i sin lägenhet, stackarn. Hon sitter med ylletröja på och filt.. jag blev idag genomfrusen. Konstigt att inte hyresvärden kan, vi har klagat, få fart på lite värme. Mamma har ugnen på, och luckan öppen..plus ett extra element som blåser varmluft...och elräkningarna blir skyhöga..Men det är nog många som fryser när temperaturen sjunker..
Jag har en varm go lägenhet, så glad för det.
Och sommar kommer......det..alltid..
Natti!
5 kommentarer:

 1. Men det är ju inte klokt att hon har det så kallt!! Grrr! På dom bara.
  Ja´ det kommer väl en sommar nästa år oxå...
  Kram

  SvaraRadera
 2. Så sorgligt att höra om din man, inte undra på att du har spänningar i kroppen!
  Man får sig en en riktig tankeställare. Jag har ju en cancersjuk man (sen 15 år tillbaka), men bara för en vecka sen fick han sin förebyggande moderna genterapibehandling - och det verkar fungera perfekt. Han mår jättebra.
  Inte 17 har jag fått fram något staffli ännu och nu hinns det ju inte med innan jul. Får satsa på det till mellandagarna istället!

  SvaraRadera
 3. Jaha, då kanske jag ska tänka om igen då om zonterapi...*skratt*!!Det tycks ju hjälpa, eller också ska jag fortsätta med min spikmatta, tycker den hjälper bra också. Sen förstår jag att för din del kanske det hjälp på flera sätt, något som du gått igenom kan ju en annan aldrig sätta sig in i till hundra procent, även om man förstår att det är det värsta som kan drabba en, att någon man håller kär inte finns med mer.
  Många hyresvärdar som är snåla i dessa dyra elpristider!! Här kan jag inte skylla på någon snål värd, bara på att det är alldeles för kallt att ta sig upp på skorstenen och mura det sista! Sen ska jag elda så kråkorna kommer att sitta på rad på taknocken och värma fötterna!!
  Ha en fortsatt bra dag!!
  kram

  SvaraRadera
 4. Vad tråkigt med din man, jag beklagar verkligen...
  Hoppas att din dag varit ljus o fin trots allt!

  Åh, Så skönt att få åka ner till Turkiet, Ha de så bra!

  Julkramar till dig!
  Therese

  SvaraRadera
 5. Hemskt det där med kalla lägenheter, det finns många snåla hyresvärdar. Känner igen det där hos min mor också.
  Ja, prövningar kommer och går, jag önskar dig massor av energi och kraft.
  Kramar från mig.

  SvaraRadera