söndag 12 december 2010

Zonterapiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin.....Tog nog på djupet,det där..Zonterapeuten sa att jag kunde få riktigt ONT i nacken efter några dagar..alla kristaller och flöden..som inte flödar..Hm. Har haft skitont i nacken hela helgen..Så nu hoppas jag det blir bättre..ska tillbaka om en vecka. Sen............. bliiiiiiir det ju bara bättre, hoppas jag.
Så helgen har varit lite seg. Men kvinna som man är, och stark och modig, så har det gått bra. Har vilat, tittat på Fransk Film...(fick fyra franska dvd-filmer i present) hm...ena var inte bra!!!, ätit och vilat igen. Idag, varit på Wadköpings Julmarknad..Det var så himla kallt. Frös fötterna av oss, nästan. Köpte en otroligt söt liten ängel till mitt barnbarn..sedan köpte vi lussebullar på JeremiasBageriet, och gick hem och fikade hos E. Nu är det för kallt igen, men klart om man går fort, rör på tårna så fryser man inte. Denna vecka är en jobbig vecka, då det är begravning av min nära släkting, som dog alldeles för ung, bara lite över 40..Cancern, suck. Det känns så orättvist. Livet är knepigt, tufft ibland.
Tänk bara några veckor kvar till jul!!
Och vitt och fint ute!
Godnatt, sov gott!

3 kommentarer:

 1. OOPS! Fick du så ont av terapin? Stackars dig. När jag gick o fick zonterapi upplevdejag en lyckokänsla under själva behandlingen. Hur var det för dig. Jag minns inte att jag fick mera ont mellan besöken.men jag har fått healing två gånger och då upplevde jag en sådan känsla som du beskriver nu. Fick mycket värre ont innan det blev bättre. Så nu får vi allt hålla på tummen för att du ska må bättre. Hoppas att du får en bra vecka trots den jobbiga begravningen.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Jaha, å jag som tänkte prova zonterapi...Allt för att få ner axlarna ifrån öronen, de hamnar lätt där när man får ont.
  Hade en liten önskan om att hinna till Wadköping igår, men fortfarande har dygnet alldeles för lite timmar, eller också är jag dålig på att planera och organisera, låter det vara osagt...Men det finns ju EN söndag kvar till jul...*skratt*.
  Begravningar är alltid jobbiga, man är aldrig beredd på när det händer och det är alltid fel tid.
  Ha en bra lucia i alla fall!!
  Kram

  SvaraRadera
 3. ...jag vert inte varför men det känns alltid extra jobbigt med dödsfall precis innan jul. Vi hade en gammal kompis som avled för två veckor sen i en ålder av 62 år. Väldigt tragiskt - trots att vi inte umgåtts annat än per telefon dom sista 25-30 åren.
  Nu begravs inte han förrän i mitten på januari (så lång väntetid är det i Stockholm), men det känns alltså extra sorgligt för hans ex-fru (min bästa väninna) som hållit sporadisk kontakt under dom här åren.

  SvaraRadera