onsdag 1 december 2010

Onsdagen..


Knarrade så gött under fötterna..TÄNKTE ta en promenad till jobbet....men så stod bilen där mitt framför fötterna mina och såg så lockande ut..Kom snabbt att tänka på att nog skulle jag åka och handla lite efter jobbet, eller till apoteket eller så..... Det Lät så konstigt under bilen i morse.Jag hatar konstiga ljud i bilen. Jag hatar att inte veta vad som kan vara fel, eller om jag möjligen glömt fylla på olja eller vatten eller nåt som ska fyllas på, utom bensin alltså...Det lät som om något kunde brista..Vill inte ringa och tjata på brorsan, eller nån svåger...Så, det går nog över tänker jag..Och ikväll efter keramiken, lät bilen inget..Tack och lov..I morn går jag till jobbet, så slipper jag oroa mig.
Ja på keramiken ikväll, var det mest fika och prat och skratt. Gjorde en ljusstake med en massa hjärtan runt. Trodde det skulle brännas idag, men icke. Får stilla oss nån vecka till.
Tjo redan torsdag i morn..och det är skönt. Konstigt det är alltid skönt när helgen vankas. Tur är väl det,att det finns ett liv, efter jobbet. Är sugen på att göra en krans till ytterdörren. Förra året hade jag en silversprayad spik-klubbekvist hängandes där.Hörde att fröna i spikklubban är otroligt giftiga. Så i år får det bli annan dörrdekoration..Klurar på vad..
Nu är det sängdags..Natti vänner//Karina

3 kommentarer:

 1. Usch då du är som jag blir alldeles kall om jag hör nånting ovanligt ljud i bilen.....eller så kan jag känna att det luktar bränt ibland *skratt* Rantafar kan bli helt galen på mig....
  Hoppas att det bara var för att bilen var kall som den gnällde extra mycket.

  Näe nu borde jag stödvila lite så jag orkar vara snäll imorron *ler*.

  Ha en finfin torsdag. Var tvungen att titta på din dam som sitter å njuter av den blåa sommaren vid havet....igen , den ger mig sinnesro..Kram.

  SvaraRadera
 2. 1 dec. 2010 16:26 står det i din kommentarsruta och så ä klockan 01:26....

  SvaraRadera
 3. Gör som jag, dra på stereon i bilen när det kommer något konstigt ljud...*skratt*, nej det var ett dåligt skämt, men jag känner igen skräcken. Nu vintertiden låter det extra mycket tycker jag, kan kanske bero på att bilstackar´n fryser också i kylan.
  Kul med spikklubban på ytterdörren! Har faktiskt inte vetat heller att de är giftiga, nu tror jag inte jag har någon längre i trädgården, den försvann när vi grävde runt huset.
  Tack för kommentarerna om mina bilder förresten!!
  Ha en bra torsdag!!
  Kram

  SvaraRadera