onsdag 28 september 2011

Chou har åkt hem....

....inte till Kina, väl med sin matte till Gustavsberg..Skönt..den är väldigt högljudd..
Igår efter jobbet tänkte jag ta mig en liten lur...men Chou spelade så¨högt..så han åkte in i badrummet..
Men han spelade högt ändå, den lille kraken, jag tyckte synd om den..Han fick komma ut i köket igen..Undrar om han visste skillnaden?? Visst känner man lite sommarkänsla av syrsesång, men efter en stund tröttnar ljudet ut en'. Tycker allt det är rätt flängt att sätta en gräshoppa i bur..mata den och ha den som husdjur..men ja...en del har ju igelkottar och ödlor, smågrisar...mm mm..så det är väl ej så konstigt..Var livrädd att syrran skulle glömma kvar sin syrsa här hos mig, när hon åkte hem idag....har inte alls lust att mata den ända fram till söndag..då de kommer igen, syrran och Chou..

Idag efter jobbet..åkte jag b la..till loppis...köpte en kaffekopp...så vacker..synd det bara fanns en..men den räcker ju till mig..Höstligt vackert , med underbara färger ute..plockade in stora fina nypon som dekoration..
Igår fick jag en stor kasse trattkantareller av min snälla arbetskamrat...så de är förvällda och infrysta..Tack söta lilla arbetskamrat!!
Lurar lite på, om inte denna helg kan få oss att ta en skogsdag ska visst bli toppenväder...det väller av svamp säjjer di som vart där----tänk torsdag..redan imorn..helt oooootroligt vad dagarna ränner iväg..
Trött på att vara trött..så nu låtsas vi inte om det...
men det blir nattinatti nu...kram

8 kommentarer:

 1. Undrar om jag är kusin till Chou också?:)Han eller hon är ju riktigt gullig.
  Nattinatti!
  Karinkram!

  SvaraRadera
 2. Ja de finns all slags husdjur. Vi har en tysk kompis han vill ha en elefant..humm
  Jo jag kan tänka mig att man tröttnar på ljudet från Chou, tur han fick följa med matte hem.

  Loppis...mmm..de var jag också på här om dagen.
  Kramiz o ha en skön dag

  SvaraRadera
 3. Ja du, det finns så mycket konstigt som kan hållas som husdjur :)
  Att det kryllar av svamp i skogen är en underdrift!

  SvaraRadera
 4. Oj, så högt upp du bor! Härlig utsikt:)
  Men kan den inte krypa ur sin bur, det ser så ut iaf!
  Åh så snällt av henne att dela med sig av svampen.
  Funderar också på att ge mig ut i svampskogen i helgen. Bara få gå där och "lukta på hösten" är en fröjd:)

  Ha en fin dag!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Härligt med husdjur men det finns gränser för vad man har hemma tycker då jag...bä för ödlor, råttor, spindlar OSV, själv har jag ju hund och katt men om jag bodde på landet så skulle jag ha hönor och får, men inte inne i huset de får ju bo i ladugården.

  Jag har lagt in dig som favoriter och kommer att följa dig.

  Hoppas att din dag är underbar.
  Kram Monica

  SvaraRadera
 6. Nu blir jag lite nyfiken och undrar hur länge det ska dröja innan din syster också tröttnar på det nya husdjuret och dess (O)ljud...??!! tror inte ens jag skulle våga ha den inomhus...den tillhör arten småkryp för mej, och småkryp är inte husdjur...
  Nu hade jag bokat in söndagen som svampdag, lördagen är jobbardag för min del. Å vad får jag då se på nyheternas väderkarta?? Jo, kanonväder på lördag...söndag gråååå. ska INTE köpa lott den här veckan...
  Kram

  SvaraRadera
 7. kan man ha en gräshoppa som husdjur....det tycker jag var konstigt, det blir nog bra svampväder i helgen, varmt, kanske ska ut och bada istället,
  tjing

  SvaraRadera
 8. Oj så mycket härlig svamp! Det är verkligen ett riktigt svampår i år. Dessutom ett riktigt äppelår. Vi plockar och plockar och äter så det står härliga till. :)

  Ha en fin helg i svampskogen kära du!

  Kram Lotta

  SvaraRadera