fredag 16 september 2011

ensam vid min mila medan....Fredagspys..den pyste ut alltihopa..all kraften!! Tänkte åka till affären, men affären får vänta-hem- duns ner i soffan..ÄR så himla trött..härliga fredag...ska det vara såhär..ok, det är soligt och jag har suttit lite på balkongen och läst i solen. Lutat huvudet bakåt i den sköna solstolen och...vet ni...vad jag har gjorde.(inte somnade)....Bokade en resa till Turkiet..v.44..höstlov och fortfarande jätteskönt där jag har vår lägenhet, som ligger vid Egeiska havet, en liten stad som heter Ayvalik..går att googla på..en mkt vacker stad, en timmes båtfärd från Grekland....lagom varmt, och inte så mkt folk på stranden..bara vara, äta gott, läsa, strosa, shoppa och koppla av....med brorsan och hans fru....nåt att se fram emot..

Annars vad ska denna helg bjussa på??..ingen som vet ingen som vet...
Ska kolla på kamera...det vet jag..
Östgötten är lika trött som jag, så int vet ja um han örk ta sig hit??

I morron är det Äppelfest i Sannahed utanför Kumla, inbjuden på vernissage med tema äpplen tavlor keramik tyger ja allt möjligt.....det kan bli kul det kan bli mycket folk, och många konstnärer som ställer ut..
Idag fick jag förresten besked om att jag blivit medlem i KKV, KonstnärernasKollektivVerkstad..och även få hyra en jättefin ateljé....nu ska här målas...
Måtte tröttheten blåsa bort..det gör den nog om jag sätter fart och inte är så lat, som min son säger..Nu glor dammsugaren hungrigt på mig, sketans Snabeldrake!!

9 kommentarer:

 1. Härliga bilder du visar! Idag var det soligt med några stunder av moln, svårt att veta hur man klär sig för en stavpromenad!

  SvaraRadera
 2. Äh,ge snabeldraken en spark och fortsätt ha det skönt. Så härligt med Turkietresan och grattis till medlemsskapet i KKV.

  Ha det gott!
  Karinkram!

  SvaraRadera
 3. Hejsan !
  MIN ROSA DRAKE STÅR BAKOM MIG, JAG DAMMSÖG MADRASSERNA i morse, orkar inte skriva om det,det ska vara små bokisar jo jag vet det.Skriver utan att titta.Jättekul att Du får ett galleri att ställa ut Dina alster i.Det var en dröm jag hade 1994, då slutade jag även då med alkohol och målade akvareller på beställning.Har två själv.
  Ser ut som en 12 åring har gjort dom.Ja man ser vad det är.
  Men fick annat intresse.Men vem vet kanske jag tar upp det, när jag tröttnat på blogg,FB o.annat.

  Ha en fin helg !

  kram Mi

  SvaraRadera
 4. HEJSAN!
  Huvudvärken bättre nu på kvällskvisten, hade tänkt oss en "torphelg"men gubben måste hjälpa sina gamla föräldrar med ved i morgon så vi får väl åka över dagen på söndag istället. Det har varit nästan som en sommardag här hos oss och det skulle även bli vackert i morgon, härligt med fina dagar nu när hösten är här.
  Hoppas du får en fin helg.
  KRAM
  Eva

  SvaraRadera
 5. Trötthet...kan nog bero på den där lilla elakingen till struma som ligger på lur...det tar ett tag innan man bli männ´ska igen...
  Här ligger vi startlinjen för en tur med bobilen till sonen med sambo i Norrköping, fööö tjyyyven!! Väntar bara på att prinsessan ska vakna, skulle nog ha lagt dit en större ärta igårkväll...
  Så skönt att resa iväg och allt redan liksom är ordnat!! Annars ska man bo in sej på hotellrummet, leta odjur under sängarna, kolla in vad som saknas...men nu är allt klart när ni kommer ned!! Det är du värd!!
  Jo, jag kan vara djup...riktigt svart är det inombords just nu. Vännen i torpet, vi som delat nästan femtio år av våra liv, hon kämpar tappert mot sin cancer. Jag var på Usö och hälsade på i torsdags, och med ett ord, det känns för djävligt. Inget jag direkt vill skriva om på min blogg,jag vet att hennes barn läser den nu, men det är tungt, hon är ju som min syster för fan!!
  Ha´en bra helg, hoppas orken kommer tillbaka, solen gör sitt bästa idag för att hjälpa till!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 6. Strunta i Snabeldraken, använd din energi till att fatta penseln :-)
  Grattis till KKV! Låter jättebra.
  Njut av vernissaget!
  kram, Ann-Mari

  SvaraRadera
 7. ...jag gillar namnet "snabeldrake" men jag gillar absolut inte att dammsuga! Fast som tur är (fast det är nog mycket stor skicklighet i det här fallet) har jag ju en pedant till gubbe så jag slipper!!
  TREVLIG HELG
  Susie

  SvaraRadera
 8. Hoppas tröttheten försvinner och lusten att måla infinner sig. Grattis till medlemskapet - det är du verkligen värd! Vad mysigt att åka iväg till värmen när det brukar vara som ruggigast här hemma, något att se fram emot. Låter härligt! Skickar en pigghetskram till dig från mig! KRAM!!!

  SvaraRadera