söndag 11 september 2011

En mycket trevlig dag..


Skrattat och skrattat igen..umgåtts med trevliga vänner..glad- och tokroliga...
Stoppade in mammas rollator bak i bilen och mor Anita i högsta beredskap inför en trevlig dag..Vi passar ihop..har så kul...Nalle jag och Harriet...och min mamma..vi är lika. Nalle med kameran i högsta hugg..som vanligt. Man vänjer sig. Jag hatar att fotograferas...men efter en stund bryr man sig inte..Han får till de allra vackraste foton...Några på min mamma, blev otroligt fina...Hon är så fin mamma..med sina lavendelblå ögon..Jag hoppas jag får några bilder, så ska jag visa dem!
Vi fikade och njöt av deras fina hus..sen blev det middag med dessert.....de bor så underbart..PRECIS som jag vill bo...mysigt hemtrevligt...på landet, men inte isolerat,utan grannar finnes nära, men inte inpå... ..vi tog en runda..En sightseeing...och jag fann mitt hus!! När dem..goa vänner..ska ringa mäklaren i morn..hihihi..ringa kan jag ju göra..så får vi se..OM nåt händer..jag bara pratar..att jag vill, nu kanske jag kommer till skott..Detta ställe låg vid en sjö..en mkt inspirerande plats att måla på..såg mig själv vid staffliet..och hur det flödade...av tavlor..och..och..
Suck..efter en god dag, en god kväll...och en god vecka..

7 kommentarer:

 1. Många positiva vibrationer kommer från ditt håll idag! Härligt!
  Affirmera nu som bara den så skall du se att du snart står där och målar vid stranden....

  Lycka till-kram!
  Karin

  SvaraRadera
 2. Det vore väl härligt med ett torp i de omgivningarna. Jag kollade en del där för några år sen men Målarmästaren vill inte ha något mer hus ...konstigt!
  Kul att du gick förbi...knacka på nästa gång.

  Kram
  annika

  SvaraRadera
 3. Härligt att du har hittat ett drömställe...
  spännande.
  Och att du drömmer om att måla där känns kul för jag vet att du har så mycket innom dig vad gäller målarkonst...

  Tjingelingen.

  SvaraRadera
 4. Vilken fantastisk söndag! En av dem där att minnas länge, länge. De är guld värda de där dagarna och det strålar lycka och harmoni genom dina ord och rader. Underbart inlägg! :)

  Jag hoppas att veckan blir lika härlig den! Ta hand om dig!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 5. Ja vad är väl som mammor. Oh vänner man har kul med.
  Who du har funnit ett litet paradis som lockar, vad kul, hoppas de blir något. Helt prefekt att bo så där, tänk när folk kör förbi och konstnären står där i trädgården och målar seende ut över vattnet...mysigt.
  Kramiz

  SvaraRadera
 6. Jag tycker att det där kortet på din mamma är så fint. Det andas frihet trots behov av rollatorn.Så många gamla som inte kommer ut bland gran- och tallstammar och kan njuta av lingonris och mjuk mossa.När jag arbetade på bibliotek på långvården tog jag med en stor knippa blåbärsris med bär på som de små tanterna kunde plocka och stoppa i munnen. Gissa om det var uppskattat.
  Kram, kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 7. Hejsan hoppsan !

  Trodde bombis att jag skrev här, men tydligen hade jag inte det.
  Vilken tur att rullatorer finns för de som har svårt att gå. Inte än på bra många år hoppas jag att jag behöver den, är ju ung än bara 68 och ett halvt.nyss fyllt den 12:e September. hihihi
  Kram Mi

  SvaraRadera