måndag 4 april 2011

efter jobbet...


Gick till gymet..och det var tungt..tunga sandsäckar hängde över hela mig..det är nog flunsan som satt sina spår..eller latmasken möjligen..men skönt efteråt..
Ikväll målade jag lite...bara lite för sonen kom på besök....min lilla unge, 23 år..Han är för rolig..berättade att han går till sjukgymnast då han har ont i ryggen...tungt jobb...gick in i fel omklädningsrum...hahah och undrade förvånat att mannen som bytte om där hade så konstiga bröst...hahahhahah det var ju en äldre kvinna.....generat byter J till herrarnas, men den gamla damen verkade inte bry sig som tur va!!!
Det blåser ute, markiserna fladdar och låter som de ska lossa vilken sekund som helst.
Tänker sova nu, blev väckt mkt tidigt av grannhundens gälla skall kl 4.30...måste hundskrället skälla varje morron så där...det blir akustik nere från gården...letar sig upp till mig på femman och ekar...jag sover med öppet fönster..sover mkt gott i svalt rum..
Hundskrället vet ju inte det, men undrar varför den skäller så?
Nu är gynekologen i Askim slut....gillade den serien..
Godnatt sov gott..
Undrar just varför detta foto kom för mig ikväll...gillar att fiska men livrädd för fisken!!!

8 kommentarer:

 1. Tack för din snälla kommentar.
  Ikväll är det första gången vi är tre i sängen.
  En trekant.
  Jag, Rantafar och Acer...
  Ryggen har helt kajkat ihop.
  Piss.

  Ha det bra vännen.

  SvaraRadera
 2. Hej!
  Kikar in till dig och ser vad du haft för dig idag då. Jasså du överanstränger dig på gymet igen. Å så duktig du är. Jag har en crosstraiers ute på altanen som jag slet på förra våren. Nu har den kraschat ihop av någon underlig anledning. Kanske den inte skulle ha stått där i vinter. Det sa maken till mig då men jag låtsades inte höra. Tänkte att jag skulle köra några pass under vinterhalv året därute. men vad blev det av det NADA!!!Det var nog dumt av mig att inte lyssna på vad han sa.För nu skulle det ha varit väldigt bra om den hade funkat. Skit oxå!

  SvaraRadera
 3. Kul bild! Håller med, så länge någon annan tar han d om fisken, eller släpper tillbaka den är det kul ;-)
  Ha en fin dag
  Ann-Mari

  SvaraRadera
 4. Du behöver komma på kurs, kusinvitamin....för att övervinna rädslan för fiskarna....tänk vad skall inte fisken vara?
  Här finns båt, nät och fiskare:)
  En finfin dag önskas
  Karinkram!

  SvaraRadera
 5. Här hade vi fönstret öppet hela natten och alldeles tyst ute bortsett från några gäss som flög förbi. Gynekologen kommer man att sakna!Jag skulle vara glad över fisken. Här är fisk snart dyrare än oxfilé trots att vi har yrkesfiskare i grannskapet.
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 6. Fiskar man så måste man väl kunna ta hand om fisken också! Både den levande och den döda!! *fniss, fniss*
  Såg inte gynekologen igår, ska se reprisen. Det är mycket nu för vi ska lägga ner, alternativt sälja firman. Vi har visserligen en köpare men man vet ju aldrig hur det slutar innan allt är klart.
  Som du kanske vet gjorde jag en blå fjärilstavla och den blev enormt dyrbar! Ska inte göra några fler nu på ett bra tag!!
  Det slutade med ommålning av vägg och vitrinskåp, ny belysning, nya dyra LED-lampor, en massa nya dekorationsgrejor samt en vansinnigt dyr soffa! Har du gjort en sån dyr tavla någon gång!?

  SvaraRadera
 7. Tycker det är dålig hyfs på matte eller husse till det där hundskrället...de borde väl ha koll på klockan kan man tycka!
  Tur att damen i omklädningsrummet inte gallskrek, sonen hade ju kunnat få hjärtslag för mindre!! Inte lätt med skyltar och pilar hit och dit när man ska byta om, har varit med om att det kom ut en naken dam på Eyrabadet för många år sen, endast iklädd en sån där tjusig badmössa med plastblommor på...stackar´n! Hon var väl på väg in i bastu, eller va´vet jag.
  Ha´nu en skön tisdag!!
  Kram

  SvaraRadera
 8. vov på dig du storfiskare, du kan väl inte vara rädd för fisken hi hi jag kanske inte ska vara så kaxig förresten, jag fiskar inte så mycket..
  stäng fönstret så du får din skönhetssömn, natti,
  kram till dig

  SvaraRadera