lördag 2 april 2011

Goa goa...
snödropsUnge...hon roade oss hela kvällen..Ines 1,5 år...dansade och underhöll..gillar att spexa och härma djurläten..läsa bok och pussas...Lilla barnbarn...som trycker sig mot en' och man känner kärlek till en liten varm person som ger så mycket glädje......de firade mig igår, min familj..54 år!! Tjoohoooo närmare 60 det går..det lustiga är att det känns ingen skillnad, inte sen man var 20..lite stelare i kröppen förstås, men sinnet är samma..hhaha ska man aldrig bli vuxen..näe det behöver man inte..barnasinnet kvar i alla dar...På jobbet fest med mat och fika..blommor..tack tack mina fina arbetskamrater...tycker om er.. idag...hahaha
Fick så fina blommor, tulpaner i massor..OM man kunde bevara dem i all evighet. Tagit bilder...rosor, ranunklar, minipåskliljor..snödroppar...Av syrran fick jag ett lyxkit med ansiktskrämer, rengöring serum ögonkräm, dagkräm.-så dyra köper inte jag...oh..vad fin hy jag må få....tack söta..
Idag en baravara dag.
...byter lakan i alla sängar..klippte sonen i morse....har klippt honom sen han var liten..nu är han 29...Ingen klipper som du morsan' sa han, gratis...hahah
Nu åkte han tillbaka till Umeå..han pluggar hårt..såg blek och trött ut.....men slutar i sommar och ska ut i livet..............som designer...men inte i Sverige....flyttar från morsan...kanske till Amerikat..
Tänker, vad bra, duktiga barn, framåt och trygga..jag får väl åka over there och hälsa på..
OM jag hade tänkt om, när jag var ung..nu..vad skulle jag velat bli?...vad skulle jag velat jobba med??........................Ett år äldre, och visare..förhoppningsvis..are...Nu börjar man bli sådan, att man tänker på livet lite....Fick en sådan fin dikt av min kollega igår......... skriver ner den här:
Var glad som sparven kvittrar
Också en mulen dag
Ont lynne allt förbittrar
Men glädje ger behag
Var hastig att förlåta
Och sen att felen se
Och gråt med dem som gråta
Och le med dem som le


....drömmar..........................Fångar dagen, mår bra och trivs....
Målar...Måla nu Morsan' sa sonen när han vinkades av tåget..han är så söt!!..
Fällde en tår i bilen...

10 kommentarer:

 1. Barn och barnbarn är ju det man lever för...och gunåde den som skulle bära hand på någon av dom.
  Jasså din son ska bli designer...va spännande...innom mode då ??? eller....
  Ja vi blir ju inte yngre men inte är vi gamla heller man är som lite mitt i livet tycker jag och får man bara vara frisk så är livet angenämt.

  Ha en underbar kväll och gör nu som sonen sa "måla morsan"....

  SvaraRadera
 2. Gör som sonen sade, måla morsan!...det gör alltid ont när de far iväg men det gör gott att veta att de klarar sig bra.
  Fint skrivet Karina,
  ha en fin kväll!
  Karinkram!

  SvaraRadera
 3. Grattis i efterskott!
  Härliga bilder.

  SvaraRadera
 4. hej gumman och grattis till dina 54 år..
  ja åren går blir man påmind om när födelsedagen kommer och det blir inte så stor skillnad tycker man själv, andra kanske gör det, fina present blommor du fått tur att det går att föreviga med digitalkameran...den skulle jag inte kunna vara utan idag, kram till födelsedagsbarnet

  SvaraRadera
 5. Tack alla för söta grattishälsningar....Puss och Kram

  SvaraRadera
 6. GRATTIS! Ja, vi skall alla den vägen vandra. :)
  Titta gärna in till mig igen så får du läsa något som verkligen berör.

  SvaraRadera
 7. Ja men det är ju det jag säger, visst är det konstigt när barnen (och barnbarnen) blir jämngamla med oss...??!! Inte känner jag mej som 55, möjligen efter en helvetisk dag på jobbet, men det går snabbt över. Idag var jag 25 igen...
  Det sista i ditt inlägg, fällde en tår i bilen...hoppas inte mina två yngsta barn läser det här (den äldsta bor som bekant nära), men varje gång vi skiljs åt är det lika jobbigt, va sjutton ska de utanför kommungränsen å göra??!!
  Ha nu en fortsatt bra helg!!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Hipp Hipp Hurra på din stora dag....54 år är väl ingen ålder....hi,hi,hi....det är nu LIVET börjar!
  Vad glad jag blev att du tyckte om mitt "ansikte" i rabatten!
  Sov Gott och må väl! Återkommer!

  SvaraRadera
 9. Grattis i efterskott!

  Det är sant att åren inte betyder mycket ju äldre man blir. När jag fyllde 20 var det en sak, men efter 30 blir det bara en annan siffra, känslan är den samma.

  Måla och njut!

  SvaraRadera
 10. Men vart tog min kommentar vägen?????

  SvaraRadera