tisdag 5 april 2011

ok..stänger vindue...


men svettas i sängen..man får ta säkra andetag och inte vända sig för mkt....h ehe....får väl se det som djurvän...hunn kan ju inte hjälpa att den vill skälla...nema problema..värre är det att bo vid en sjö där tranorna trivs...pratade med en vän i kväll som blir väckt mkt tidigt av tranornas skrän..och de låter inte så vackert..Då OM man får välja, tar jag koltrastens eller lärkans drill att vakna till....hörde lärkan idag ute på min cykeltur...VÅR!! Hoppade av cykeln och plockade mina första tussilagon...härligt. De sitter så fint i min speciella tussilago äggkopp...tar med mig några till jobbet i morn också..sätter lite sprätt på vårkänslorna på mina kära elever!!
ikväll smattrar regnet på rutorna, mina nytvättade, ha ha..men vad gör det, allt är bättre än snö..
annars har kvällen varit lugn, efter jobbet besökte jag min kära sjukgymnast goa Lilian..hon har sådan skön humor, vi trivs ihop..hon sticker och skrattar och jag skriker aj, lustig bekantskap. Men det hjälper..det hjälper...efter proceduren är det bara att ta sig hem, ta det lugnt...man blir lite avskavd i skinnet ;-)...målade lite på de blåa damerna, medan jag pratade i telefonen..tänk vad bra det går att göra så..fick inte till rumpan på den ena...bra är det med akrylfärg, går att måla över och göra om....får se om rumpan infinner sig i morron??..känner mig nog lite trött larvig ikväll bäst att krypa till kojs.-.
Godnatt sov gott go vänner!!,,

9 kommentarer:

 1. Trevlig läsning och en fin bild som vittnar om att våren är här!
  Ha en bra fortsättning på veckan! /SA

  SvaraRadera
 2. Vad är en rumpa när resultatet blir bra? Sov gott!

  SvaraRadera
 3. Här var det inga skitar som hos mig. Fast mina är ju på ett sätt också vårtecken. *Skratt* Dock inga vackra sådana. Dina tussilagon däremot hade jag mycket hellre haft på gräsmattan.
  Tänk jag har inte sett en enda "tuss" ännu jag får nog gå ut på jakt.
  Ha det.

  SvaraRadera
 4. Ah, så det är där våren är...den får nog börja masa sig hitåt nu ;-). Fast nu regnar det, och mot regnet lär väl inte snön stå sig!

  SvaraRadera
 5. Ha en fin vårdag med många nya blommiga fynd!
  Hoppas du sov gott med stängd vindue:D
  Karinkram!

  SvaraRadera
 6. Där jag bor har vi ett gärde bakom en bit bakom huset(och lite skog) Där gillar tranorna att vara!!!

  Kan vara ett j-kla skränande på dem!!!

  Kram

  SvaraRadera
 7. God morgon får väl jag säga då!! Uppe med tuppen, ifall det skulle bli jobb, men nej, somnade om på spikmattan...två flugor i en smäll, ha ha!!
  Nu måste jag ju nästan ge mej ut i dikeskanterna också och leta Tussilago, får väl låtsas att det inte regnar...å andra sidan har jag passerat det stadiet då man var söt så man kunde smälta...nu är det bara att plocka fram de blommiga stövlarna och häva sej ut!!
  Angående spanjoren så ser man nästan hur det växer i krukan, hoppas inte "några" får för sej bara att det är kattgräs!!
  Ha´en bra onsdag, väntar spänt på "damerna"!!
  Kram

  SvaraRadera
 8. va kul att du gillar min Bodil, blev faktiskt väldigt nöjd med den, torkar nu innan den ska pryda dotras vägg
  kram

  SvaraRadera