måndag 11 april 2011

Måndagsfint..


Sådan ljuvlig värme som sprider sig runt oss...idag var det så skönt...soligt- varmt- vårlikt....ingen blåst..det är detta vi suktat efter hela vintern,..nu går det fort..ojoj vinterdäcken måste av.. sonen brukar ställa upp....vaaaaaaaaaaar tog han vägen?..måste påminna..
Hade en ruschig dag idag på jobbet..landgångar skulle tillverkas..segt i mössan tror jag för det gick långsamt..eller egentligen inte..de var bara för många..hu, varför kan man inte säga nej ibland..service ut i fingertopparna..efter jobbet till massörskan..passade ju bra idag då det varit stressigt på jobbet...ujujuju du är stel och spänd sa ho'..ja det är ju därför man söker upp dem', med sina goda händer..oljar in och smörjer upp..så nu är man fit for fight igen.. värsta vårservice på kröppen.-Undrar om man blir smittad av att jobba med elever, ba'--språket håller en' ung när kroppen är tung..
Verkar som centret är mitt andra hem, ty i morn ska det bli akupunktur igen..
Blåsippor sipprade fram under löven, på min cykeltur från massören..suckade nöjt och tycker allt att livet är bra gött nu!!
Haft en trevlig kväll med en x-arbetskompis på besök ikväll....som vill köpa två tavlor av mig, såna gillas ;-)

7 kommentarer:

 1. Grattis till allting!
  Positivt och härligt!
  Karinkram1

  SvaraRadera
 2. Men visst får man energi när våren kommer!! Till det mesta, förutom fönsterputsning då...*asgarvar*!! Jag blir nästan stressad när jag sitter här på jobbet (jo, jag lånar kommunens dator just nu...)och tänker på allt som borde hinnas med hemma, sen när jag förhoppningsvis blir långledig (om jag kan säga NEJ...), kratta löv, fönster (funderar på det där med persienner eller solglasögon...), peta lite i rabatterna, och pellisarna behöver omsorg, för att inte tala om spanjoren!! Hu´a, det är körigt nu...tror jag lägger mej och vilar på saken!!
  Ha´det så gott!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 3. Ja visst är det mysigt att våren börjar titta fram.
  Så fint med blyga blåsippor som kikar på dig.
  Grattis till dom sålda tavlorna.
  Har du sålt några i Stockholm ???

  Ja du vi hade en underbar dag idag (hoppas natten bli d me) men det nyttjar ju inget till att bara sitta inne å ryggdeppa...

  Ha d gott.

  SvaraRadera
 4. Hejsan!
  Nu har jag tittat i ditt fina album med dina härliga målningar och matat fiskarna har jag också gjort (vilken kul grej!)
  Och vem håller inte med om det underbara vädret igår (idag dock:(((! )
  Och, ytterligare: Håller så fullständigt med dig om att arbeta med ungdomar ger en den där ungdomliga kicken - precis som du säger:" ba'--språket håller en' ung när kroppen är tung.."
  DEN tiden saknar jag idag som pensionär./Anja

  SvaraRadera
 5. Hej!

  Tack för din fina kommentar hos mig som gjorde att jag hittade hit till dig och din fina blogg. :)

  Det är verkligen härliga tider nu när våren exploderar i full skönhet och man kan inte annat än njuta av allt det vackra. Den har verkligen varit efterlängtad efter den långa och kalla vintern. Det där ljuset är som en lisa för själen. :)

  Sköt om dig och ha en fin vecka!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Javisst är det härligt nu när äntligen vår/sommar värmen gör sig påmind. man börjar att må görgött!!! Grattis till tavelförsäljningen. Jag är allt nyfiken på dem, dina tavlor. Kan du inte lägga ut dem på FB så att man kan kolla. Å kanske köpa sig ett exemplar?

  SvaraRadera
 7. Visst är det gôtt ute i naturen nu när blåsipporna och mycket annat blommar. Passade på att plåta några uppe på Omberg i tisdags eftersom det är ont om dem på västra sidan av sjön.
  Ha en bra fortsättning på veckan! /SA

  SvaraRadera