måndag 25 april 2011

Jo blir nog fast där....

Längtan blev för svår..åkte till torpet idag med!!! Underbart skönt väder..Bredde ut filten och dotra och sonen....och bara njöt av lugnet....Dukade upp matsäck...färska ostfrallor, kaffe och tårta från igår.... vad skönt en stund... Tills Sonen började surra, (pojkar blir aldrig stora)... han hade med sig ett flygplan, som gick på radiostyrt sätt....han såg ut som en liten glad gosse där han sprang på åkern..Planet flög i kapp med måsarna däruppe...Tror att Bonden som plöjde längre bort blev lite bekymrad över sin gröda....om den skulle trampas ner av segelplansföraren....Sonen, beordrades att hålla sig på tomten....tjohooo, planet fastnade i högsta talletopp....och sitter där kvar nu, i väntan på att höststormen ska blåsa ner det...bonden är säkert nöjd..På fredag får jag nycklar..in till stugan...blir nog en Valborg som torpardam....Hoppas vädret håller i sig!!
Tack för edra goda ord..klart jag kommer trivas där..ÄR inte ett dugg mörkrädd....(ljug)

Kort vecka kommer det kännas som....
Dotra for nyss tillbaka till Malmö och allt är som vanligt igen..
Får nog lov att putsa lite fönster under veckan, helt otroligt skitiga är de...solen ligger på och tänk vad damm syns väl då...Förra årets getingbo, boet som dök upp på balkongen ..är tyvärr bebott i år med...små äckliga surrmaskiner letar sig in till mig här i lägenheten hela tiden..att dom inte kan hålla sig där ute...får ringa anticimex igen...OM jag nu inte flyttar ut på landet..för gott...hej och farväl alla stadsgetingar...

9 kommentarer:

 1. Ja men det ser helt underbart ut!! Förstår att du längtar, och vem som helst kan väl längta ut till landet en sån här helg som det har varit!! Synd bara att hela naturen exploderar, man hinner knappt med.
  Fjugestahållet är jag ganska dålig på, men av dina bilder att döma så är det då inga fel!! Blir så lycklig för din skull.
  Jag skrattar gott när jag läser beskrivningen av min son, klockren. Han var ALDRIG still, jag for som en jakthund efter honom när han var liten, att han skulle bli datatekniker och fara land och rike runt trodde jag knappast...men jag är stolt, liksom över de andra två tjejerna.
  Ha´nu en bra arbetsvecka, förstår att det pirrar och kryper innan du har nyckeln i din hand.
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Så härligt allting ser ut!:D Bänken är fint placerad, en riktig tänkarbänk...
  Hoppas att du får en finfin vecka och så blir det snart fredag och du har nyckeln i din hand!
  Karinkram!

  SvaraRadera
 3. Mörkrädd så in i norden, det är jag. För mkt fantasi, tror jag. Önskar dig en trevlig "kort" vecka och de där getingar ... vi får också besök av de och bålgetingar i fågelholk, inte alls roligt. Hoppas ni slipper de.

  SvaraRadera
 4. Det ser verkligen härligt ut där du tänker slå dig ner.
  Bara att önska torpardamen lycka till!

  SvaraRadera
 5. lyssna till ditt hjärta ♥
  vi blev kvar på vårt lantställe - har gått över ett år nu! härligt :)
  kram & må så gott//

  SvaraRadera
 6. Vilket underbart ställe du hittat.
  Tror inte att du kan lämna det...ta en sommar där och se om du trivs att vara torparfru....
  Kanske är det ett soldattorp...och det dyker upp en snygg attraktiv soldat där.... *skratt*

  Underbar mijö för din kreativa sida.
  Många humlor och getingar att måla...och blåa vackra runda damer...

  Ha d gott, själv sitter jag i bobilen och lyssnar på lite regnstänk på taket....förbaskat...

  SvaraRadera
 7. Du har mycket att fundera över och visst är det lockande med det lilla söta torpet. Fundera på nu så får vi se vad du kommer fram till.
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 8. Har nu suttit och läst om ditt torp! Jag tycker det låter jätte spännande, så vackert! En bra idé att hyra....läste att någon trodde att det även skulle dyka upp någon torpare också....hi,hi,hi. Detta kan bli ditt livs sommar! Önskar dig lycka till!
  Ha det så bra och njuuut av torpet. Kram från mig.

  SvaraRadera
 9. vilken liten idyll, där kommer du att trivas,
  perfekt för skapande, det är så härligt att vara ute och måla, jag åker bort o målar ibland för även om jag har en egen trädgård så finns det för mycket annat att göra hemma..
  kram till dig

  SvaraRadera