torsdag 14 april 2011

Mor lillamor..


Inte varit hemma hos mamma på en vecka..liksom inte haft tid..bara pratat med henne i telefonen..Hon blir lite knusslig, tycker inte att man bryr sig...Åkte dit i dag..mamma lilla..hon är i liggåldern..och lyssnar på radion..och sover..ja inte lätt att bli gammal.-
I helgen ska tavlor hämtas i Stklm....sålt fyra vad jag vet :-)!!! Bo över på Hotell...träffa kära bror och svägerskan där....göra stan och ha lite kul.
Ska vara ledig hela nästa vecka..åhhhhhhhhhhhhhh, så skönt..ska måla lite..
.senare...hänga tavlor på Kristihimmelfärds' i ett Galleri här near by...det är kul...
Tack tack för Era peppande ord, att förverkliga mina drömmar..Tänker..det..Vill det..
Trött..ja...det är lite tjatigt...men nu är det kväller...Natti kram

13 kommentarer:

 1. Jasså blir det storstaden i helgen...hoppas att du får skoj, skulle ju bli en fin helg...ja här uppe iallafall.
  Imorron blir det nog att grilla + ett gott rött..

  Ha d gott vännen.

  SvaraRadera
 2. Jakaranda? Blåsippor i trädet? Ser underbart skirt och läckert ut.
  Hälsa faster/gudmor och ge kram!
  Ser framemot att få se vad du målar nästa vecka!
  Ha en riktigt skön fin helg, på alla upptänkliga sätt och vis!Njut och ha det bra!
  Karinkram!

  SvaraRadera
 3. Wow! Har du sålt en massa tavlor - vad kul!! Grattis!!!
  Penny - hunden - börjar också bli lite trött. Var till vetten igår med henne så nu har hon fått en amssa mediciner och ska dessutom byta kost. Mycket spännande att se om hon äter den (hon är LITE bortskämd).
  Nej, nu ska det inte bli några fler tavlor på ett tag. Den förra med fjärilsapplikationerna var ju en riktig "tavla", den slutade med att den kostade oss 30.000:- för att vi var tvungna att måla & dekorera om samt köpa nya möbler! Så kan det går..........

  SvaraRadera
 4. Nu blir jag lite nyfiken, vad är det på din bild??
  Grattis till försäljningen!! Å med eget sen blir det ännu bättre...du gör dej ett namn, folk hittar dit...å jag kan skryta med att "henne har jag som vän på bloggen, hon som är den där berömda konstnären..."
  Kul med storsta´n!! Mannen och jag ska också till storsta´n, Örebro...hans mor har en liten urgullig kolonilott i Ormesta (ska försöka att inte glömma kameran) och nu ska träden där klippas, svärmor har passerat åttio för långe sen så klättra i träd har vi satt stopp för.
  Va´skönt för dej att få en ledig vecka!! Hoppas energin återvänder, det är som du skriver, man är trött på att vara trött.
  Ha´en bra helg vännen!!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Detta att inte hinna med att besöka och umgås med lilla mamma det känner jag väldigt väl igen. Tyvärr lever inte min mamma längre och det är mycket som jag idag grunnar över att jag inte gjrde annorlunda. Men det tjänar inte till att grämma sig. Jag gjorde så gott jag kunde. Min mamma blev senil så jag fick bli mamma åt min egen mor. Det var psykiskt frustrerande.
  Kul detta med dina tavlor! Säger som Rigmor: Att jag kan skryta med att ha dig som bloggvän.
  Ha det gott uppe i Sthlm. Kram

  SvaraRadera
 6. Hej hej! Verkar som om du kommer at få en finfin helg, med besök i huvudstaden, hotell med HOTELLFRUKOST och andra roligheter!

  Ha det gott, kära du! Kram.

  Ps. Kul med dina tavlor!

  SvaraRadera
 7. Oj vad glad jag blir för Din skull!!!!! Såååå skönt att få åka bort i några dagar. Sängen blir bäddad & så förmånen att gå till ett dukat frukostbord.Njuuuuuuut och hoppas att du får en underbar helg. Roligt med dina tavlor!
  Var rädd om Dig! Varm vårkram från mig.

  SvaraRadera
 8. Grattis till försäljingen...även om jag kan föreställa mig att det är lite svårt också - att skiljas från det man skapat...
  Kramar på fredagskvällen :)

  SvaraRadera
 9. Va duktigt du är!!! Har du inte svårt att skiljas från dem?När jag började att sälja av det jag målat hade jag jättesvårt med det:) (målar porslin och glas)

  Kram

  SvaraRadera
 10. Vad roligt med sålda tavlor ,Grattis
  Ha en riktigt bra helg i stora staden

  SvaraRadera
 11. Grattis till dina sålda tavlor. Har du inga bilder på dom?
  Jag såå himla nyfiken.

  Trevlig helg!

  SvaraRadera
 12. Sålda tavlor, vackra lerskulpturer! Kan det bli bättre? Visst har man ont både här och där, fick ett skrattanfall när jag pratade med en väninna härom dagen. Hon har ont i axlar och nacke när hon stiger upp på morgonen och jag har det på kvällen när jag lägger mig.Men allt känns bättre när det händer roliga saker.
  Trevlig helg i storstan.
  Kerstin

  SvaraRadera
 13. Hejsan !
  Medan min Mamma levde, så for jag till henne så gott som varje LÖRDAG, där hon var på i sitt självboeende och sedan på sista avdelningen innan döden.Där var de underbara, men hade inte tid att mata alla gamla som inte kunde äta själva.
  Grymt öde att krympa mer och mer och till slut inte vilja varken dricka el.äta.bara somna ifrån allt för att komma till en bättre värld.

  Kram Mi

  SvaraRadera