måndag 18 april 2011

Så himla skööööööönt..


...och varmt och gött i solen denna helg..Det var fint i Stockholm..vi bodde snyggt på Mornington City hotell..... rummet var bekvämt och sängen skön...maten god, ja FRUKOSTEN..den är bäst. Först gick jag på kaffet...och två färska grova brödstycken...Den ena med ost och skinka och mycket paprika..tomat gurka..sen tjock skiva gräddleverpastej och smörgåsgurka på den andra...sen en tallrik fruktyoghurt med flingor av alla de slag, nötter och torkad frukt...sen kaffe igen.....(Orkade inte med prinskorvar pannkaka och äggröra eller bacon)...men Juice lite kex och ost..sen på slutet tog vi varsin croissante med marmelad och vispgrädde....Phu...va gött..
Besökte Fotografiska museet, Sarah Moon var bra...gick och gick så benen blev stumma...men det var toppenväder...God mat på kvällen på Hotellet i trevligt sällskap...På söndagen besökte vi Rosendahls trädgård..mycket folk i det fina vädret...Köpte ett vackert målat Fabargépåskägg....Köpte ingen blomma men det var nära ögat, på en Narciss av annorlunda slag...liten helt gul..

Idag besökt en keramikverkstad som ev. kan bli aktuell att hyra..Måste lämna ett CV och bli godkänd som medlem. Hälsat på lilla mamma och Hälsade gott till din Gudmor (Karin)..Mamma är yrslig och känner sig gungig under fötterna säger hon..Vi som skulle hälsa på Moster G i Vaxholm på fredag...Får se om mor orkar det??...
Funderar på att köpa/ hyra ett torp...längtan till landet blommor natur är så stark...får se om jag hittar något lämpligt..billigt..
Undrar jag också vad det är för blåblommande träd på föregående inslag...Jag fotade det i Egypten förrförra året...Det var så otroligt vackert!!!!!!!
Natti......
Oki..sålde fyra tavlor..den badande damen, den rödhåriga damen, stjärnflockan och Sherlock Holmes fru...lägger in dem på bild här i morn som ni viller...puss...

5 kommentarer:

 1. Det vart mycket på en helg, fick nästan ont i fötterna av att bara läsa...Men det blir ju så, man vill hinna med så mycket, och nu på våren har man extra energi, eller den börjar komma i allafall...förstår att det suger i landettarmen också, för mej ger det så mycket att ha just den här friheten runt omkring mej, vill så kan jag faktiskt gå naken till brevlådan...nästan...*skrattar*. sen kanske det inte alltid är lika roligt vintertid, men det har jag glömt nu.
  Tråkigt när man ser att de äldre tappar orken, jag tror nästan att vi lider mer än dom själva, åtminstone är det så med min mamma, hon växer liksom in i rollen på vägen.
  Ha´nu en bra tisdag, vi satsar väl på samma väder som igår...??
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hallå där! Kort kommentar i dag på grund av gäster. Kan vara jakarandaträd som blommar.
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 3. Det var inte dåligt att hinna med såååååå mycket under en helg! Tack snälla för att du delar med dig! Jätte roligt att du sålde tavlor! Grattis! Men visst är det lite svårt att skiljas från något man "gett sin själ till"?
  Önskar Dig nu en fortsatt bra vecka. Kram.

  SvaraRadera
 4. Så mycket du hann med! Det gäller att ha högsta växeln i.
  Förstår din längtan till landet. Jag skulle vilja flytta ut från stan men det vill inte mannen. Kan förstå hans resonemang men...Nu längtar man som aldrig förr.
  Grattis till att ha sålt tavlor. Gud så kul att någon annan vill ha det som man producerat.
  Nu tar vi en vårdag till här hemma...inte alls så tokigt väder :)
  Kram
  annika

  SvaraRadera
 5. Så härligt du har haft det!
  Tack för att du hälsade från mig !:D
  Jakaranda skulle jag tro!
  Karinkram!

  SvaraRadera