tisdag 26 april 2011

uj är det redan sovdags...


Tiden rinner iväg..efter jobbet gick jag och tränade...det var lääääääääääääääääääääänge sen, hu vad segt det gick.-men bra..sen kom syrran till mig och jag bjöd på mat...sen....ringde ett par väninnor och ville åka på torparrunda...klart jag hängde på...de var sugna att köpa Torp...vi for omkring i halva Närke ikväll, såg många vackra stugor..var även till "min" stuga och kollade läget..där var så fint ikväll med..Kompisarna blev hänförda....De kommer att hälsa på mig ofta..bra bra..för jag tänker nog inte sova ensam där..Läste på gården bredvid, att två präster från 16-hundra talet bott där i gården...så...huvva, man vet inte vad som kan spöka omkring där..i svarta långrockar och lik i uthusen...jag tänker bjuda in vänner hela sommaren...min fantasi är det inget bra med..eller så är det det... Fåglarna höll konsert i skogen i kväll.Fullt med fågelholkar på många träd..det kommer födas många små piiiiphalsar i sommar......hade velat spela in dem...så vackert..
Nu sova..upp tidigt ju..
Natti... hann inte kommentera så mkt..

5 kommentarer:

 1. härligt och stort lycka till med torpet :)

  SvaraRadera
 2. Äsch Oljekritan!
  Vilka nojor du håller dig med kära kusin! lik i uthus och långrockar som smyger runt knutarna,hahha....vet du var spöket sitter?...det kan du putta bort hur enkelt som helst och sova över i lugn och ro.
  Tycker det är härligt att du har hittat ditt torp. Det ser mycket fint ut, skulle gärna ha det själv.
  Ha det bra!
  Karinkram

  SvaraRadera
 3. Gastar och mylingar...inte kommer de att besöka dej!! Du får ta några gamla besvärjelser (eller vad det nu heter...) så håller de sej borta, du kommer att somna som en stock där ute!! Förstår att dina vänner blev förtjusta, det ser helt underbart ut. Ska bli intressant att följa alla dina odlingar och pyssel sen där ute!!
  Ha´en bra dag!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Nja... man kan inte vara för säker med De okända. Mycket sitter i väggarna. Men farligt DET är det inte. Lite spännande faktiskt tycker jag.

  SvaraRadera
 5. Så härligt det låter att åka på en torp runda med kompisarna.
  De okända är ju spännande och rädd behöver du inte vara, det mesta sitter ju i väggarna. Men kompisar är ju alltid trevligt att umgås med.
  Kramar:)

  SvaraRadera