tisdag 22 november 2011

Damigt och dammigt..


Granatäpplen är bland det vackraste jag vet...så nyttigt och gott...
Idag var jag på Hälsokostaffären... köpa Havtornspiller med Omega 3...köpte havtornsserum som ska vara så fantastiskt bra för 50-plussare..med torr hy.. + En underbar kräm gjord på svartavinbär...TÄNK vad jag behövde allt detta....
Ja för att hinna få ihop några keramikjulklappar till släkten, nej..det blir inga, konstaterade vi idag...Vi har ju bytt lokal i keramikgruppen,"damernas keramikförening"...Ojoj vilket ståhej..flytta skåp, bära tunga lerklumpar, damma sopa, bära hyllor, ändra om, sopa damma sopa damma sopa...HU va skitigt det var i källarlokalen..Men nu är det rent, varje spindelnät är borta...men vilket slit..Hoppas att komma igång med skulptering och drejning..efter jul..Kanske lite nästa vecka..Jag har inte drejat så mycket, så det ska jag försöka lära mig..Men hinner inte få färdigt några saker till julmarknaden, som vi blivit tillfrågade...Däremot ska jag ha lite andra grejor på julmarknad på vår skola, vykort, brodyrer och änglar som jag gjort....det ska bli skoj!!
Varit mkt duktig ikväll..gick direkt från jobbet, till apoteket, sen till keramiklokalen, sen hem...det är nog typ en 6 km minst..nyttigt att komma igång och gå...känner att konditionen håller på att återvända till mig, välkommen tillbaka kära kondis...har varit så slö under flera månader..Men har tagit en paus från gymet, det känns bra att göra det, nu vid min trötta tillvaro..Ska i morn till Handkirurgen..Höra vad farbror handdoktor har att tillföra...Min tumme, den dumme, vill inte alls vara med, den värker och gör att jag tappar saker..Blir nog till att skära lite i den..Usch..Nästa vecka ska jag till DR Hals, och röntga strumeländet..Hoppas det skär bort hela skiten, så jag blir pigg som en mört, eller strömming..helst sommarströmming..
Ja så var det sovdags igen...redan...NATTI

5 kommentarer:

 1. Oj, så mycket på en och samma dag! Jag blev nästan schackmatt på kuppen.
  Höstströmmingen är också god:) men sommarströmming är klart bäst.
  Du visar väl alla dina alster, änglar m.m....är nyfiken som bara den.
  Hoppas tumeländet tar advent och inte känns alls annat än det som skall kännas.

  Godnattkram!

  SvaraRadera
 2. tack för ditt kuliga mail ser att du tagit till dig av vissa saker redan och tron försätter berg..
  jättefina bilder du visar, hoppas du sover gott trots dina dumma krämpor, hög tid för John Blund..
  ps kollade lite hastigt på kurs-tipset, kramen

  SvaraRadera
 3. Ja, vad gjorde vi utan alla våra krämpor ;-)

  Kramar <3<3<3

  SvaraRadera
 4. Godmorgon, hoppas att natten blev bra! Men oj vad många krämpor du har! Tycker riktigt synd om dig! Det hade väl räckt men EN! Men oftast är det ju så tyvärr, att kommer En så får man en "hel drös på köpet". Ditt humör verkar det dock inte vara någon större fara med?
  Krya på Dig och Kram från mig.

  SvaraRadera
 5. Vilken energi!! Ändå dras du med dumtummen och annat skit...Vi är i reparationsåldern...
  Sen blir ja nyfiken, när har ni marknad på skolan? Nu när jag förhoppningsvis får lite ordning på tillvaron med jobb varann helg är det ju lättare att boka in saker.
  Granatäpple...mums!! När jag jobbade i livsmedelsbutik tog jag hem det några gånger, men det är svårt att få folk att förstå sej på finesserna upptäckte jag...
  Ha en bra onsdag, nu ska jag traska ut i ruskvädret och sätta upp ljusslingorna, känns ju inte direkt som att det snart är första advent!!
  Lycka till hos tummedoktorn idag förresten!!

  Kram kram

  SvaraRadera