fredag 11 november 2011

Fort blev det fredag...


Längtade till Fredagen..nu är den här..TACK ni alla för det fina välkommen hem' hälsandet..puss..glad att jag har er!!!!
Har idag funderat på var tiden tar vägen...paffpaff, dagarna går så fort..Tycker att det är bra på jobbet, jadå det är okej..Trivs med alla "mina" ungdomar..Idag fick jag en så fin komplimang av en ung kille, när jag torkade borden i Caféet...han sa: "du bara städar och städar, en så vacker kvinna som dig borde göra något annat...rart sagt tycker jag...men undrar vad han menade Egentligen....
Klart det känns ont igen, i nacken,i tummen, och lite varstans på gumman, om jag ska säga sanningen...kan ju inte låtsas, men humöret är på topp, och visst är jag skittrött....NU sa' jag det med normala bokstäver.Men va 17, får väl vara trött då, det går väl över. Lever bara här och nu och en gång....OCH i morn skaaaaaaaaaaaaaaaa jag till Stockholm...med en väninna, vi tar bussen och ska bo hos syrran och shoppa loss....................i paradiset of Outlet's!!! Gustavberg...tar med kameran!!!!

Grät en skvätt som vanligt i dag..mitt hjärta...min dotter, den fina, goda söta...med en liten kula på magen som växer, och innehåller en liten sparkande krabat.....min lilla lilla flicka, ska bli mamma...Skjutsade henne till tåget, nu ses vi inte förrän till jul...Malmö, ÄR så långt borta...HUR ska man kunna stå ut med att ha ett barnbarn DÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄR?? Men de är vuxna, lever sina egna liv, och klarar det så bra.. det är gott att veta, kan ju inte tvinga ungarna att bo i Örebro....eller kan man????? Skojar.....( men om jag fick välja skulle jag placera mina ungar i små hus runt mig och mitt hus)
Sitter och myser och minns det fina dagarna på semestern, de vackra platserna vi sett, kittlar fortfarande bakom ögonfransarna....och jag vet, att de finns kvar och att jag kommer återse dem, sen igen..shit va bra jag har det...Och min vän i viken, han är så himla förkyld....men han finns där, avståndet gör bara kärleken starkare, sa nån klok nångång...--Ja, man lär väl inte tröttna på varann i allafalla :-)
ÖNSKAR ER en trevlig helg.....va glad jag nu är för min blogg..tror jag gråter en skvätt...;-)

6 kommentarer:

 1. Önskar dig också en trevlig helg och visst går tiden för fort men du, kan det betyda att man har roligt som de säger? :)

  SvaraRadera
 2. Ahhh, vännen!
  Du strålar! Livsglädje, lycka.
  Länge leve livet och kärleken!
  Ha det så kul i Sthlm.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Så kul med en sån fin komplimang!
  Väldigt vackra bilder! Ett till kul sammanträffande; en annan vän jag har från Örebro bor i Malmö. Har själv bott i Malmö och det är verkligen en fin stad. Förstår att det är trist att ha din dotter så långt borta(men ändå nära egentligen, om man jämför var min mamma har sin dotter i alla fall...:))och speciellt nu förstås när hon är gravid.
  Jätteskoj verkligen, hoppas hon får må bra under hela graviditeten!
  Ha jätteskoj i storstaden!

  SvaraRadera
 4. Men kära hjärtat då...nu blir jag också lite tårögd...men visst har man mycket att vara glad för, gäller bara att ta sej tid att se det!! Å dottern med ett litet underverk på väg, kan väl inte bli mer spännande än så. Har ju också försökt få mina barn att förstå att Örebro har allt, har kan de gott leva och bo resten av livet bredvid sin mamma...och ja, sonen flyttade tillbaka, men nu ska jag väl inte inbilla mej att det var för min skull, men skit detsamma, han är närmare nu, det är huvudsaken!!
  Man får klaga över värk, trött kropp, trött huvud, ja allt som är tungt!! Det är ju det som vi är till för, vi som läser, gillar, och myser i din blogg!!
  Å jag är så jävla glad för mitt jobb, att jag äntligen får ETT ställe att gå till, mina små dementa gummor och gubbar som jag tycker så mycket om! Som mitt i sin vilsenhet kan berätta hur det var när de var små, å tänk, det tar jag mej tid till att lyssna på, då får dammråttorna växa om de vill!!
  Hoppas du har en bra helg i Stockholm och hälsa kungen om du ser honom (sa alltid min pappa...)
  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Ja, vad ska en vacker kvinna göra egentligen?????
  Svar: Visst har björkar olika mycket vitt på stammarna? De här två....envisa...är ovanligt vackra! Men så har de valt en gynnsam plats att växa på också....

  SvaraRadera
 6. Självklart så kan du tvinga dem att bo i Örebro!;D
  Försöka duger i alla fall!
  Men är de som du så lär det ju inte gå. Skulle du lyda? Nähä, inte det? Förstod väl det.
  Förstår din känsla så bra, man vill ju hade dem nära hela tiden så man kan lägga sina vingar runt dem nu och då.
  Hoppas att din Stockholmshelg blev jättefin!

  Karinkram!

  SvaraRadera