lördag 26 november 2011

Ögonen står i kors..


Hej och hå---Hemma efter en intensiv dag på jobbet.Började 06.30 i morse....Allt har gått så bra...ALLA har fått fika och alla smörgåsar blev färdiga i tid..Vi är ju så bra och duktiga..Kände lite oro igår faktum hur det skulle bli...tillverkat typ 350 smörgåsar...med olika innehåll..Populärast är allt Kycklingciabattan, en riktigt fetkletmacka.. Vi hade två små söta skolflickor som hjälpte till med att diska och torka borden..Goa ungar, sådana som man tycker om...Ja inte konstigt att tumme, den dumme är lite kinkig idag..Men det har varit en rolig dag med mycket folk, av uppskattade besökare...Bästa skolan i stan, tror jag!! I allafall bästa Fiket ;-)
I går kväll borde man kanske ha tagit det lite lugnt, vad tråkigt..men då var vi, syrran och jag bjudna på vin och ost njutning, hos ett Mycket Trevligt par på Öster.......Hade sååååååååååååååååå kul!! Så inte så konstigt att ögonen nu går i kors...Kommer att ta det lugnt i kväll....tror jag..
Skulle ju adventpynta lite..Men vände på klacken nere i förrådet..
Min son d ä, har ju invaderat mitt källarutrymme..Hans stora tunga kartonger och en TUNG vindsurfingbräda ett st, stort segel, står precis i vägen för min julpynts-adventssakerlåda...Suck..
Blir inga stakar idag, inga stjärnor heller...Funderade på att åka till stan och köpa några nya...men det verkar ju lite dumt...han kommer ju eventuellt hem i morgonkväll....suck

Personligen är jag en mycket stor djurvän, med stort hjärta, för djur...och det som just nu sker framför mina ögon, är inte kul......Chou, mår inte så bra...han är kolsvart..och ramlar hela tiden ner, och är svag...på sista versen spelar han nog nu...fast han spelar just inget idag....

3 kommentarer:

 1. Näe men vilken dramatik du har hemma hos dej!! Ska man behöva se på när han kilar vidare??!! Stackar´n...men han har nog haft ett bra och innehålls rikt liv till skillnad mot sina kompisar i Kina!!
  Så skönt att det gick bra idag med alla mackor!! Jag var tvungen att läsa två gånger...350 mackor...undrar hur din tumme mår i morgon...??
  Lugn, det blir advent både utan och med stake...den där riktiga adventskänslan har liksom inte infunnit sej eftersom vi har nästan vårväder istället för vinter!!
  Nu ska jag sjunka ned framför tv:n snart, jag och en påse Polly. Mannen är innåt...det har inte inträffat de sista fem åren tror jag, så nu dammade han av gåbortkläderna och stegade iväg, han och äldsta dotterns f.d. man (har har vi inga bad feelings...) ska göra stan osäker. Känner jag herrarna rätt så är det snart hemma igen...
  Ha en bra kväll vännen!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 2. Stackars Chou...men sådant är livet för en syrsa från Kina. Han har ju haft det jättebra och jag håller med Rigmor fullt ut.

  Undra på om din tumme mår skit! 350 mackor!
  Jag har inte fått någon stake på plats jag heller men i morgon. Nu tänker vi bara ta det lugnt och slappa, kanske göra någon yyp-palt.

  Kramar
  Karin

  SvaraRadera
 3. Tass, tass...kommer bara in och kollar läget. Men jösses Amanda 350 mackor! Hur går det för din tumme! Hoppas ögonen inte går i kors i dag! Det är första Advent i dag. Tänd ett stearin ljus och ha det riktigt skööönt!
  Må väl och ha det gott.

  SvaraRadera