tisdag 29 november 2011

Så'rå...


NU är stjärnorna på plats.. och den vackra ljusslingan jag gjorde för många år sedan, med glasänglar och pärlor och glitterhjärtan...adventsstaken i köksfönstret, och den stora, jättestora röda kulan i vardagsrumsfönstret.Det gröna mosshjärtat på ytterdörren..precis som i fjol...ÄNTLIGEN är det julpyntat...lite...Stora julkartongen står mitt på vardagsrumsgolvet..Tomtarna ligger otåliga och trängs därinne, men de får vänta till några dagar innan julafton..då kommer de fram, hela högen....Jag tycker sedan det är jätteskönt att plocka bort dem, i januari..för att genast köpa tulpaner och sätta i gång att längta till VÅREN!!!
Har inte alls volymat mig än..det tar tid förstår ni...var så trött i morse..tog med mig volymaster till jobbet...trodde jag skulle hinna göra mig fin i håret där...icke, inte en chans...och ikväll, när jag skulle prova, hade jag ju glömt volymaster på jobbet...Så imorn då, då blir det jättehår..Får se om jag vågar att visa er...före och efter, hahahahahah det var ju skoj...TRÄLIGT om det var bättre innan volym, då har jag slängt ut pengar i onödan...
Ikväll var det keramikkurs...satt mest och fikade och planerade..inte en enda lerfigur tillverkades..om och när såddes, inget växte igen..har inte kommit igång riktigt i nya lokalen. Men det gör inget, det är trevligt att fika, med trevliga kursvänner..
Sönerna, båda två, sitter här med varsin dator...den ena spelar fotbollsspel, han är ÖSK:are, den andre spelar digitalt brädspel..väldigt trevligt, man behöver inte prata i onödan..ha ha...rätt skönt för nu tänker jag gå och lägga mig..God natt...
ps.
Teet gjorde susen, sov faktiskt gott hela natten...undrade vad det innehöll, det vita, men sonen hade glömt vad det var...tog mig en skätt igen, så vi får se om det har samma verkan...

10 kommentarer:

 1. Hej igen.....det bidde så sent..tittar in till Eder alla i morron..nu gör det Turkiska sovteet verkan...ZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZZ...

  SvaraRadera
 2. *Fniss*....nu börjar jag fundera över vad det där Turkiska teet innehåller????...Hi,hi.
  Men klart du sover gott efter en sån "fullproppad" dag.
  Kramiz från mig.

  SvaraRadera
 3. Det där turkiska teet!? Är du säker på att det är ett te?:) Kunde ju vara bra att ha när man sover dåligt.
  Har du vaknat?

  ha en finfin dag.
  Karinkram

  SvaraRadera
 4. Keramikkurs :-D Det skulle jag gärna gå på!

  Kramar <3<3<3

  SvaraRadera
 5. Vakna.....
  vakna.....
  du ska ju på jobbet..
  hallååååå
  vakna nu då...
  och håll idig för det blåser så du behöver ingen volymhöjare till ditt hår...

  Tjingelingen.

  SvaraRadera
 6. När du skriver vitt blir jag lite orolig...allt som man köper ska kanske inte förtäras!!
  Å jag som var så nyfiken på volymen...nu får jag vänta ett tag till...suck.
  Ikväll blir det den stora staden...Kalle Moraeus på Conventum, julshow...så om taket lyfter där så beror det nog inte bara på stormen...!!
  Ha´en bra dag vännen!!
  Kram

  SvaraRadera
 7. Jaha, då får man ge sig till tåls en dag till! Men det är klart att du bara MÅSTE visa före och efter!! Vi är väldigt nyfikna på resultatet!!!

  SvaraRadera
 8. Hej!
  Var lite nyfiken på hur det var i går kväll. Men nästa gång så.... producerar du som bara den.
  Skall bli kul att se hår resultatet.
  Ha det gott.

  SvaraRadera
 9. Lite vitt också på marken skulle ju ge mer känsla, eller hur!
  Det är rätt så kul att få pynta till det lite. Jag byter ut mycket av textilierna till röda nyanser, känns varmt o ombonat:)

  Men absolut, tomtarna får allt vänta dom!!

  Jaha, då får jag kika in här senare och titta på lite volym då:)

  Sköt om dig!
  Kram Eva

  SvaraRadera
 10. Nu har jag läst igen lite här...har inte haft tid på ett tag. Det är mycket nu, både hemma och på jobbet, som ska hinnas med. Ska bli mycket intressant med volymen. Jag har tillräckligt med volym i håret men det kan vara kul att se om det fungerar.
  Sovte!?
  Nu ska vi på julkonsert med F´rallakören. Vi var med i den under två terminer men vi tyckte att det blev för mycket att vara iväg tre kvällar i veckan.

  Kram
  annika

  SvaraRadera