måndag 28 november 2011

sovte...


Turkiskt sovte, med smak av kanel och granatäpple....Enligt sonen E, (rena nattdrogen), som fått det av turkisk flicka, dricker vi nu, syrran, sonen min , och jag..
....ska bli intressant att testa...
Dagen idag på jobbet, har varit så tyst ...Inga elever, lugnet har legat som en tidig morgondimma, över caféet.
Bara gjort lite pappersarbete, beställt varor....plus ett studiebesök på Kvinnersta Skolan..Intressantast (!) var det i växthuset...där de sålde vackra julblommor mkt billigt...jag köpte 2 ljusljusrosa julstjärnor, och tre blåa hyacinter...biiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiilligt...
Kvällen paffade iväg--utan speciella utflykter, mer än ett besök hos Anita Transistor...och en skön kvällspromenad i mkt behaglig anda...Barry White underhöll mig i hörlurarna och gjorde takten och promenaden mkt gemytlig...Tyckte att det dök upp en underlig man,(som gubben i lådan) med hund, vid kullarna..men jag inbillade mig nog.... jag ökade takten dock..och motionen fick sig ett uppsving...
mina stakar ligger kvar nere i förrådet....ba' så ni vet..och lär inte komma upp till mig förrän i morn..jag överlever..
Handlat en sån där volymaster idag...som får håret att volymiseras...tycker att mitt hår är så platt..och statiskt, helt utan lust att lyfta sig....Har jag gått på TVreklamen, Volyme from Volymaster...ni vet, hon i passkontrollen, med platt hår på passfotot och jättevolymhår, när hon ska visa passet....Handlat dukar, målardukar och hoppas att få till nåt i helgen...'Det drar i hop sig till utställning i januari...Kul!!

Good Nignt My Friends....

10 kommentarer:

 1. Var skall du ställa ut?
  Du kan väl ta bild av dig före och efter volymastern? Visa oss alla andra.
  godnatt!
  Karinkram

  SvaraRadera
 2. Som Pettas skrev...
  vill ha ett före och efter foto...

  Tjingelingen.

  SvaraRadera
 3. Ja ibland så trillar man dit med hjälp av reklam. Hoppas nu att det håller vad de lovar.
  Kramizar

  SvaraRadera
 4. Låter spännande med utställning :-D

  Kramar <3<3<3

  SvaraRadera
 5. Turkist sovte..låter spännande. Hoppas att det var gott också! *fniss*...skriver som P, vore roligt att se bild före-efter behandlingen med den där "volymsaken".
  Ha det bra och må väl.

  SvaraRadera
 6. Låter spännande med både turkiskt sovte (hur gick det?), studiebesök och utställing i januari. Det är mycket härligt på gång i ditt liv Karina. :) Och hur gick det med volymen i håret? Berätta! :)

  Ta hand om dig och ha en fin dag!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 7. JA man tar det som det kommer. Nu har jag bara ett fönster kvar att röja plats i för den väntande adventsstaken. Sen är alla på plats! Men det finns ju så mycket annar som lockar så dammtrasan ligger där hopknölad och övergiven och farmor suckar i sin himmel över sin oförbätterliga sondotter.
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 8. Du får berätta hur det går med volymen...jag skulle också behöva lite, men inte "too much hair" :-)
  ha en fin kväll
  Ann-Mari

  SvaraRadera
 9. Hoppas det turkiska "sovteet" fungerade!? Fast kanske inte FÖR bra, jag antar att du skulle upp och jobba idag!?
  Det där med volym i håret är konstigt. Förr - innan jag blev gråhårig - så hade jag tunna tunna strån, fast massor av dom! Numera har jag stråna förvandlas till tagel, jättegrova som gör precis som dom vill själva. Dom lyder inte mig alls så jag skulle nog behöva något som "fluffade" upp håret lite mer. Men...jag klagar inte, har aldrig haft så bra hår som nu - och vilken snygg grå färg det är dessutom. T.o.m. min väninna och frissa är imponerad!

  SvaraRadera
 10. Nu blir jag lite nyfiken angående teet, så kommer det inget inlägg idag utgår jag ifrån att det var långtidsverkande också...
  Sen blir jag lite nyfiken också på den där volymaster, va sjutton är det??!! Är det något jag skulle behöva i håret så är det volym!! Nu har jag ju äldsta barnbarnet på frisörlinjen och i ett svagt ögonblick lovade jag henne ett "riktigt" huvud att öva på...så det kanske blir mer volym än jag någonsin haft förut!!
  Har Kvinnersta öppet för "vanligt" folk också, eller är det bara ni med vipkort som kommer in?
  Ha en bra kväll!!
  Kram kram

  SvaraRadera