onsdag 23 november 2011

Det gör ont det gör ont...


Shit ala, vad ont det gjorde..Just nu bedövat mig med piller..Som sagt, jag besökte handkirurgen i morse..Trodde de bara skulle göra en bedömning, hur det ser ut sen sist och OM det ska bli operation typ, sen sen sen...Men Unge Doktor Handplågare, tyckte genast att de skulle punktera den ömma knölen på tummen på en gång.. NU????, sa jag..huvva..Mindes cortisonsprutan sen förra gången, som gjorde så sketans ont..ja ja jag veeeeeeeeet,man får lida..Men man får gnälla också..NU idag, bedövade han i allafall innan han stack ner sprutan i det hårda benet...Men nålen den var tjock, och han drog och gröpte...det kom ut vätska och blod, och gele...Jag kände hur det började surra vid öronen, det gjorde så ONT!!! Syster sköterskan öppnade fönstret, så jag slapp svimma..Sen efter detta klarade jag inte av att åka tillbaka till jobbet..och jag ÄR ingen sjåpmaja, det vet jag bestämt...Hoppas det lugnat ner sig till i morron...
Det var min dag...
Ska i allafall samla mig, peta in musik i öronen och ta en promenad, det är ju inte ont i fötterna...ÄN...hahahahahah..men det kommer väl...som Rigmor sa, det ska bytas reservdelar sen..

10 kommentarer:

 1. Usch, stackars dig. (kram) Hoppas att du nu kommer att bli riktigt bra i din tumme.
  Önskar dig en fin kväll utan värk.

  SvaraRadera
 2. Tänker på dig! Hoppas att tummen blir "snällare" efter otäcka sprutan! Ditt förra Inlägg- sååå Bra! Gav mig ett gott skratt och de lär ju förlänga livet?
  Sköt om Dig! Krya på Dig! Var rädd om Dig!
  Kram från mig.

  SvaraRadera
 3. Ujsch! Du kunde behöva litet kinuskisås nu till tröst! Hoppas, hoppas att det inte blir så erbarmligt sjukt som förra gången.
  Varm kram
  Karin

  SvaraRadera
 4. Hoppas värken går över fort!
  kram

  SvaraRadera
 5. Din stackare! Jag hoppas att det här gjorde susen nu och att tummen blir bra igen. Krya på dig vännen!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Huvva då! det lät ju faktiskt läskigt med nålen i handen....usch. Jag hoppas att det lyckades då så att du blir bättre :)
  Kramar till dej :) / nettan

  SvaraRadera
 7. Går det till så på vårt århundrade...??!! Gröpa och joxa runt...jag hade nog hoppat ut genom det fönster som systerspruta öppnade....Nu förstår jag ännu mer tydligt varför jag jobbar med det jag gör, jag vill VÅRDA inte PLÅGA...får hoppas det blir bättre nu!!
  Ledig dag idag, det står STÄDNING med stora bokstäver på dagsschemat...så nu letar jag febrilt efter en anledning så jag slipper det...
  Ha en bra dag!!
  Kram kram

  SvaraRadera
 8. Det där lät ONT!!!!!
  Hoppas det känns bättre idag!

  SvaraRadera
 9. Hoppas det lugnat ner sig nu, om pillren hjälper.

  SvaraRadera