torsdag 24 november 2011

Tack ni söta....
Jag fick precis så mkt medlidande som jag behövde, va gulliga ni är puss och puss...
Idag har tumme, den dumme inte värk så jättemycket, och när arbetsdagen var slut, ja då brukar det göra som mest ont..Men idag inte så farligt...Så jag håller tummarna (!) och hoppas att det hjälpte, det där gröpandet och punkterandet som DR Gruva höll på med...då han borrade i min tumled...
Jaha, mkt att göra på jobbet idag..På lördag är det öppet hus på vår skola..Vilket innebär att besökare och andra nyfikna vill fika i "min" caféteria....Det brukar vara långa köer, och mycket folk..Rätt roligt faktiskt om jag tänker efter..och inte känner efter hur trött jag är och hellre ville vara hemma, en lördag då man kan göra så mycket annat..Är då inbjuden på Glöggfest och middag på ett mkt anrikt Galleri här i trakten, av Big Mellosa....men tyvärr det hinns inte med!
Förfrågan om barnvakt på lördagskvällen, och även utbjuden på krogen samma kväll..Herre gud hur ska jag hinna?? Blir till att PRIORITERA!!!!!
Idag när jag kom hem från jobbet...smet grannens katt in i min lgh..utan att jag såg!!! Höll på att bli ett mord faktum..Syrran hade hängt upp Chou i min bästa Orkidé...och nog katten lyckades katten peta ner buren..men burluckan öppnade inte sig, och jag hann rädda lille Chou..eller förresten,nu efteråt, ångrade jag mig..( är jag inte heller djurvän??).Syrran var dötrött på honom igår kväll. Jag hörde allt hur hon stod och väste till honom att typ " ska du inte dö snart"..det är ju snart december.-.Jag tror inte att min syster är nån stor djurvän..Ni ska för höra, en gång vad som hände..Mina barn hade tröttnat på sin hamster..Min systers yngsta dotter ville gärna ha den..Men när hon tröttnade på Putte, som hamstern hette, barn tröttnar ju så fort...Då gav syrran hamstern till deras KATT!!! Sant..Och inte nog med det...jag gav vår utslitna Undulat, som mina ungar tröttnat på..till syrrans lilla yngsta...Nog tröttnade hon snabbt på den...VAD gjorde syrran då??? Jo släppte ut den vackra knallgröna pippin....Det lustiga i denna historia är..ATT grannen ringde och sa att de lyckats fånga in syrrans fina gröna pippi...nej nej det är inte våran, sa min fräcka syster....våran pippa var GUL!!! Nu efteråt kan vi skratta åt den vita lögnen...men jag gav aldrig nåt djur mer till syrrans yngsta dotter!!!

Kladdade lite med torrkritorna nyss allt för att slippa städa....
...och kvällen kommer innebära en skön promenad snart..med Adele i mina hörsnäckor..Bye bye---

10 kommentarer:

 1. Vilken tur att du inte haft få ont i den dumma tummen idag...
  håller tummen min som jag inte har ont i för dig...
  och nu fick jag ju se att Chou är på riktigt.
  Jösses finns sådana att ha som husdjur ???

  tjingelingen...

  SvaraRadera
 2. Hahahaha...ni är fullständigt galna, du och Chri. Stackars lilla Chou och lilla hamstern och lilla pippin. Men man måste förstås vara praktisk och det är ju också ett släktdrag. Har vi några fina drag också i våra gener månne, annat än det konstnärliga förstås?:D

  Glad att din dumme tumme är snäll just nu.
  Karin
  som skrattar glatt
  Kram

  SvaraRadera
 3. Hahaha...herre gud...såna ni är!! Nu undrar jag om du verkligen ska ha katt...*gapskrattar*??!! Sen blir jag lite chockade när jag ser Chou, han är ju STOR!! Jag tänkte mej mer som en liten svensk gräshoppa...nu förstår jag att han kan låta.
  Skönt att dumtummen känns bättre idag, får hoppas att det håller i sej.
  Jaha...lördag...å jag som med hot och våld tvingat mannen att stanna hemma för att hjälpa till med diverse inför första advent...blir svårt att smita ifrån! Smider planer...
  Ha det så gött!!
  Kram

  SvaraRadera
 4. Jaha...å så ser jag att jag missuppfattat, den 22:a dec är det som gäller...skriver upp det!!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Skönt att höra att tummen känns bättre idag. Nu hoppas vi på att den är på rätt väg och att du snart slipper den där tråkiga smärtan.

  Sköt om dig Karina!

  Kram Lotta

  SvaraRadera
 6. Stackare, inte kul att ha ont i en tumme - förresten är det inte kul att ha ont någonstans!
  Som STOR djurvän ska jag inte gå in på vad jag kände när jag läste resten av bloggen, men du kanske anar.....

  SvaraRadera
 7. Snyggt "kladdat" :-)
  Tycker Chou börjar se svart ut...var det inte så att de svartnar och sedan dör?
  ha en fin fredag (hoppas du hinner med allt det roliga i helgen)
  kram ,Ann-Mari

  SvaraRadera
 8. JA, passa dig för att ge djur til din systerdotter, det blir väl middagsmat eller något nästa gång...!
  Är det en levande gräshoppa i buren eller vad är det för något? Har aldrig sett en sådan förut och vet inte om du skojar med oss eller inte...! :)

  SvaraRadera
 9. Skönt att tummen är bättre! men hej å hå vad du hade mycket på programmet! kom och sitt under min korkek istället. Där är det lungt och skönt. Sitter där och "bara" luktar...ingen stress här...nej, nej. De där med djur...hm, hm....men du är allt en djurvän!
  Ha en riktigt skön helg. Må väl och kram från mig.

  SvaraRadera
 10. Hejsan! Är det ett husdjur, ja kanske de ser inte riktigt va det är. Nu bär det strax iväg till Göteborg i blåsten men solen skiner.
  Önskar du får en bra advent/kram

  SvaraRadera