måndag 16 augusti 2010

Arbete i lagom dos
Mest prat och praktiska saker i dag. I morron ledig. Onsdag- torsdag personalresa. Är detta inte lagom. Lagom för inskolning i arbetet. Var så trött idag så ögonen stod i kors ett tag. Kippande efter syre, gäspade vi i kapp..Tänk så fort man vänjer sig, vid lättja. Det fria livet. Att ta dagen som den kommer.Varit ledig sedan slutet av maj....Men jag är helt säker på, att om jag inte hade ett arbete, skulle jag önska mig ett arbete. Så jag ÄR tacksam för mitt arbete..med risk för att bli tjatig slutar jag nu...Med detsamma jag kom hem idag..ville jag måla. Trots att jag var så skittrött.Målade jag av den söta lilla humlan. Den blev väl sådär, halvbra...
På vägen hem idag , förbi alla prunkande villaträdgårdar..Slog dofter av blommor emot mig. Det var FloxBlomman..floxen i olika färger. Har ni doftat på flox någongång?..Den doftar underbart gott..Drog av några blommor diskret från grannens färgglada rabatt...gick och höll den cerisefärgade halvtrasiga floxen i näven. Drog in djupa doftdrag i näsan...Gudomligt..
Den doftar ännu den halvvissna lilla buketten. Blommor det är livet det!! Och Bin!

3 kommentarer:

 1. Hej roligt att du tittade in hos mig
  Är avundsjuk på dig som fått gått skola o lära dig att måla o göra något som man älskar
  Jag har alltid viljat gjort det,men det har aldrig blivit av
  Mycket fina tavlor med bin,den sista tycker jag är väldigt fin
  Ska fortsätta titta runt hos dig
  Ha en skön vecka

  SvaraRadera
 2. Hej! Men tack så jätte mycket. =)
  Jag älskar humlor, det finns inget mysigare än att iaktta de små sötnosarna när dom "jobbar" i blommorna. Så gulligt!!! Du är en fantastisk konstnär för övrigt. Kram Madeleine!

  SvaraRadera
 3. Tack Madeleine!! Vad gla' jag blir!!! Kram

  SvaraRadera