tisdag 10 augusti 2010

Inspiration...

Tack tack..Nu har jag varit och snott inspiration. Sådan växer inte på träden! Men har hittat lite bloggar och blivit peppad att fortsätta med mitt målande idag. Det är soligt ute och varmt. Nästan kvavt på något sätt. Men jag håller mig inne och fångar tillfället då det finnes. Målartillfället. Ljuset som just nu är toppen. Tänkte ta fram akvarellfärgerna och se vad som kan bli. Egentligen är jag sur idag. Åkte på parkeringsböter i morse. Precis den summan som jag fick för den förra tavlan jag sålde. Tack Örebro Kommun.."du" behöver inte pengarna. Igår ösregnade det när jag skulle parkera. Tänkte i mitt stilla sinne, vad bra det kan utnyttjas. Då min bil var väldigt smutsig. Men den biltvätten kostade mig 600 kr! Inte visste jag att det skulle asfalteras idag, och inte såg jag den ny ditsatta skylten!! Då hade jag ju såklart kört till min carport..Skit också..En rolig händelse straxt därpå var, ett mail från Syd Afrika. Jag hade ärvt 28 millioner dollar!! Någon avlägsen släkting med mitt efternamn hade en fond med så mkt pengar. Och om jag angav mitt namn, person nummer, adress, telefon och vissa andra uppgifter, så skulle jag få pengar! Hur dum får man vara. Tror denne James Harrison att jag skulle gå på det?..Trots att jag just fått parkeringsböter.
JA JA, nu skiter jag i det och tänker måla..Har så många krokiteckningar som ligger och skräpar, så dem tänker jag göra färdiga. Nakenmodellen var naken, men då man stod och tecknade dem, såg man henne inte som naken. Ett objekt bara vilket som helst. Så ser jag mina målningar också. Så är det, som en god vän säger,i varje mening :-)

2 kommentarer:

  1. Jag tänkte helt enkelt lägga upp de bilder som andra bloggare vill bidra med så länkar jag till bloggen från min.
    Du får se mina bilder imorgon. Känner du att du vill bidra med en av dina bilder så skicka till min mail: madeleine_berglund1@yahoo.se så skriver jag givetvis att bilden kommer från dig och så länkar jag till din blogg.

    SvaraRadera
  2. Vad fina tavlor du gör ,jag e oxå lite förtjust i bi o getingar som du .De fascinerar en på nåt sätt fast jag inte tål dem..kanske är därför!!hehe..Sparar dej direkt för hit vill jag återkomma!!=)

    SvaraRadera