söndag 8 augusti 2010

Bi(l)tema


Bilaga, Bisexuell, Bidrag, Bieffekt, Bisak, Bihang, Bi...bi bi bi--
Är så bibetagen, bibehållen, att jag inte kan tänka på annat. Har idag träffat en Geting. En stor äcklig Bålgeting. Den var enorm. Den blev ihjälslagen, och ligger nu i en liten glasburk. Jag ska studera den och se om den är värd att måla av. Getingar, klart de gör väl också någon nytta..För blommornas fortplantning så klart. Men måste de surra runt en så fort man äter. De blir ju bara nedslagna och dödade! Satt ute och fikade, men det var så hopplöst så man ville gå in..ska noga tänka över om jag gillar tavlor med getingar. Jag gillar Bin, bättre. Målade sent in på natten. Skulle visa en Kvinna som har ett galleri, mina bin., Om hon ville ställa ut dem, och det ville hon. Känns jättekul. Ska vända på bina, göra bin i andra vinklar..tänkte kanske göra ett par som parar sig, och kalla dem Bisexuella...Hur det nu ska se ut..ja fantasin är lite trött nu efter en intensiv dag, i konstens tecken. Bäst att sova på saken och se vad som kan bi i morgon!

2 kommentarer:

 1. Hejsan!
  vad kul att du kikade in till mitt lilla rum, tack för din snälla kommentar.
  Har kikat runt hos dig...gillar dina bin, dom är underfundiga och härliga, mustiga kan också säga, ja, jag gillar dom iaf, fina tavlor.
  Känner igen det där du säger...lilla jag, är väl inte så märkvärdigt, det är ju bara en tavla...hmmm...håller på att lära mig att värdera mig lite bättre.
  Ha det bra i veckan
  Kram
  Annelie

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera