onsdag 25 augusti 2010

Inspiration

Sonen är hemma..den äldste 28 år..Nu mamma, ska jag hjälpa dig skära passe Partouter...eller hur det stavas, Så snäll han är. Jag ska ställa ut lite tavlor om en månad, och vill ha dem snygga. Jag tycker det är svårt att skära dem. Känner mig peppad och ser fram emot att måla en soppburk. Fått en beställning på en tavla med en Tomatsoppeburk som motiv. Hm, det ska bli intressant. Ska måla den i helgen. Och går och myser och ser fram emot det!! Hoppas verkligen det blir bra, något man aldrig vet. Lustigt, ibland när man är som tröttast och minst inspirerad, kan det bli en toppentavla..Undrar vad det är som styr...Men samma tavla kan också förvandlas till en kaos, och osäkerhet. Ibland är jag orolig och tycker att jag målar hemskt och töntigt, ibland gillar jag mina tavlor alldeles mycket..Och det handlar om samma tavlor. Visst är det konstigt hur sinnesstämning och känsla styr..I livet, är det mycket som känns så egentligen..Innan jag blir för Djup..Loggar jag nu ut och går till sängs..Godnatt..

9 kommentarer:

 1. Ja tycker dom är läckra dina tavlor.
  Spännande med en utställning.
  Bra med söner som förstår och hjälper till.
  Ja känslan och sinnestämningen går att iaf jag kan tycka helt olika om exakt samma sak.
  Ha det gott:)

  SvaraRadera
 2. vad du e duktig !!Tycker jättemycket om dina målningar !vad skoj för dej att du ska ställa ut !! Kommer säkert att gå finemang!! Tomatsoppburk,var det inte warhol som oxå målade såna?Blir säkert hur fint som helst ! vad kul att du gillade mina fodral..Jo jag skrev det med att man kan ha virk/stick lr målargrejor i dem.180 kr tar jag för dem med frakt om det är intressant !!Önsakr dej en härlig helg om vi inte "hörs" innan..kram =)

  SvaraRadera
 3. Åh tack,vad kul ni gillar mina bilder..Ja det var Andy Warhol som gjorde en tomatsoppeburk ...säkert det som fick Nils att beställa en tavla med det motivet . Nils är 29 år, och jag gör min tolkning av en tomatsoppeburk,,.hm hur den nu ska bli"! Hoppas det blir bra..... NU Sovdags godnatt!!

  SvaraRadera
 4. Vad kul att du ska ställa ut!!
  och vill du måla någon bild från min blogg är du välkommen.

  ha en skön helg och hoppas tomatsoppebilden blir bra!

  SvaraRadera
 5. Dina tavlor är så fina, kul med en utställning! Önskar dig en Trevlig o Skön Helg! Kram Therese

  SvaraRadera
 6. Vad roligt med utställning lycka till
  Spännande med soppburken, hoppas du visar resultatet
  Ha en riktigt bra helg

  SvaraRadera
 7. världen är bra liten ibland..det låter spännande att måla en konservburk finns så många fina..vi får se sen hoppas jag. kul att du ska ha utställning..
  jag tycker det är väldigt spännande att höra vad folk tycker.. men det är mycket jobb innan allt är klart..nu var det bara 1 dag så jag la inte någon stor möda..blev kul i allafall.. kram

  SvaraRadera
 8. Lycka till med utställningen och hoppas att tomatburken blev bra!

  SvaraRadera
 9. Hej bloggkompis! Ska du ha en utställning? Berätta..Jag dör ju av nyfikenhet.

  Ja visst en riktig kändis liksom, hihihihi...
  Inredningstidningar inspirerar mellan varven, härligt. =)
  Man får inte glömma bort att klämma in en fika och lite annat däremellan. Kram kram
  Madde

  SvaraRadera