måndag 23 augusti 2010

BokenGick en kurs i bokbinderi. Det var jättekul. Inte alls svårt, bara att vika och limma och sprätta. Låta fantasin flöda- det som var besvärligt var att skära kanterna. Men om man inte har en skärmaskin som vi på skolan, kan man låta boksidorna vara lite frasiga. Det är bara charmigt. Köpte en bok om bokbinderi. Barbaras böcker heter den, av Barbara Bunke. Där står det utförligt hur man gör. Mina inbundna böcker har blivit poesiböcker. Där jag skriver vid viss inlevelse. Idag efter jobbet, gick jag och tränade. Då var jag lagom seg. Ställde mig på vågen, och sommarens goda dagar har lagt sig på hullet..Men vad gör det. Nu är det bara att komma igen. Och komma i igen! Så pass seg var jag idag, att jag hamnade i fotöljen, med poesiboken. Läste vad jag skrivit vid andra tillfällen. Undrade Hur det kunde varit så , då, i den stilla stunden. Ja livet är varierat och bra är väl det. Det blev ingen poesi idag..var inte tillräckligt djup...h ah a Men en liten fånig båt blev det i boken. Ser nu att Om jag ska visa foton, gäller det att bestämma sig för en Kamera snart!

5 kommentarer:

 1. Vilken fin båt du gjort,den skulle jag kunna tänka mig att sitta i
  Ha en bra vecka

  SvaraRadera
 2. Wow!
  Kollade lite snabbt nu, men jag kommer tillbaka! På "introt" verkar du vara en riktig Quinna!

  Ha det bra!
  Scilla

  SvaraRadera
 3. det har jag aldrig provat..att binda en bok..
  låter spännande..bra ide att skriva och måla en bild till..en konstnär här i trakten skriver och ritar dagbok och dom är helt fantastiska att titta i..t o m jag blev avtecknad vid ett tillfälle. Lycka till med kameraköpet kram

  SvaraRadera
 4. Gullig båt och härliga färger. Kul med bokbinderi.
  Ha det gott.

  SvaraRadera
 5. Tjohoo...visst är jag en riktig Quinna!! Ha ha ha vilken kul kommentar!! Ja smart att måla bilder till dagboken och poesin...det tar jag i minnet!!
  Ja vi åker i den Båten Ewa I galleriet..Skulle säkert ha jättetrevligt ihop :-)..
  I morn kommer min äldste son hem..Han ska få hjälpa mig välja Kamera!! Tjohooo vad jag ska fota sen!! Kram Nu sover jag!!

  SvaraRadera