måndag 9 augusti 2010

Ladies

Igår plockades de ner..Damerna! Tant Grön, tant Gul och tant Blå och tanterna Röd,bland annat. De har hängt utställda, i ett vackert Cafe' ute på landet. Och visats sig upp!! Jag tycker de är jättegulliga..Inte nakna. Jo, de är nakna,men inte "nakna" om ni förstår. Hörde av Cafe'ägarinnan att vissa kunder och konstbetraktare reagerat på att mina Damer är nakna...Men..jag ska inte bry mig, men, jag gjorde det. Det måste jag ju lära mig, att ta kritik..och inte bry mig.Känns som om jag är barn på nytt, och håller på att utvecklas..Det är spännande. Inte trodde jag det för ett år sedan, då jag började min utbildning och vandring. Jag tror att hela jag är under renovering. Hela min själ och tänkande. Och det känns väldigt bra. Att måla, det har jag hela livet haft som intresse. Men har inte målat sedan tjugoårsåldern.Det är nu först, vid 50+, som jag verkligen Målar!! Och jag tänker fortsätta. Känns som jag just börjat leva...mitt liv. Efter ett liv med barn och familj, som nu är vuxna, har jag hittat mig själv..Ha haa, vad det låter djupt, men sant är det. Så jag skiter i att en del reagerar på att mina damer är nakna, det är säkert Damer som reagerat!! Som inte är nakna.

4 kommentarer:

 1. Hej! Vad kul att du tittat in till mig och lämnat en kommentar!
  Å vad jag gillar dina damer, dina nakna damer!! Helt underbara! De som knorrar förstår nog inte att titta på dem på rätt sätt! Jag upplever inte heller dem som nakna, tvärtom!
  kram, Marita

  SvaraRadera
 2. Hej! =)
  Wow, vilka tavlor, jag älskar dom verkligen och jag menar det. Sååå vackra!!! Du ska vara så nöjd!! Dom tavlorna passar verkligen min konstutställning på bloggen som jag har imorgon onsdag. Kika in då vet ja!
  Kram kram
  Madeleine

  SvaraRadera
 3. Vad roligt att du älskar dem..känns jättekul!! Tack!! Konstutställning på nätet. Intressant!! Hur går den till?? Lyssnade på ditt härliga videosamtal..kände igen en hel del!! Kram kram Karina

  SvaraRadera
 4. Hej Karina!
  Tack för din fina komentar på min blogg, jag blev så glad av din respons :)
  Nu har jag kikat på din fina blogg också.
  Jag tänker mer på damernas uttryck än deras nakenhet, men tycker heller på intet sätt att nakenhet skulle vara negativt.
  En dam ser så frusen ut, en annan tolkar jag som arg..hihi jag antar att konsten ligger i betraktarens öga? Jättefina är dom iallafall!
  Kram på dej, ha det gott och fortsätt måla :)
  Jag kommer att kolla in fler gånger!
  Mvh/ Annette

  SvaraRadera