torsdag 19 augusti 2010

Stressad eller bara trött
Känner mig för seg för ett penseldrag..inte bra inte bra!! Har fotat och fått massor med uppslag, men nätter med sömnbrist ger en dust mot energin...Hur det är, man vill vara med överallt..och åldern tar ut sin rätt ;-)....Hade inte alls behövt suttit uppe i baren på hotellet hela halva natten..men vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad trevligt vi hade. Helsingborg, en jätte fin stad. Tillbringat två dagar där..med sol och vackert väder. Hinner inte måla i helgen heller. Men kära nån, den finns kvar, tiden. Behöver inte känna stress...Ibland känner jag stress för att inte hinna med allt..Och när det kommer till kritan är det inte så svårt . Oftast sker allting samtidigt, och det blir svårt att prioritera...Min son sa, Mamma du måste lära dig att prioritera..Gör det du vill mest, och säg nej till det du inte vill!!! Klok min son!! Men när man inte vet vad man vill, och känner sig velig. Man ångrar sig, och så ångrar man sig igen..Då bestämmer man sig!! Bestäm är bestämt, och sen kan man göra det man ångrar...sen...Nä, detta blir snurrigt, bättre att titta PÅ Ernst på tv, och taga lite sömn. sen .Kan ju bli stressad av Ernst också...Han gör så mycket fint och jag får så mycket nya ide'er.

6 kommentarer:

 1. Tjohej!! Oh!! jisses vilken trevlig blogg du har. Roligt att du hittade till mig för då hittade ju jag till dig. Du hade alldeles rätt i när du tänkte "Kan han så kan jag" för precis så tänker jag och man klarar av mer än vad man tror, BRA!!! Blåsor i betongen blir det om man inte skakar formen riktigt eller knackar på den,ju mer man skakar, knackar ju slätare blir resultatet. Men jag kan ju tycka att det kan vara lite charmigt med små bubblor, varför ska allt vara så slätt det är ju hantverk, jihoooo!!
  //Må gott Hanna

  SvaraRadera
 2. tack för din fina kommentar..
  jag har också ont om tid att måla..och ibland vill jag måla med då kanske jag inte kan..det är lite konstigt det där..men när det lossnar då..
  händer det saker..det går ju inte att tvinga sig.
  härligt att koppla av till Ernst i alla fall..
  kram

  SvaraRadera
 3. Visst gör Ernst mycket fint.....Man blir verkligen inspirerad! Hoppas att du får en trevlig helg! Kram Therese

  SvaraRadera
 4. Hoppas att du kunde känna någon luktärtsdoft ifrån min bilder.
  Kul att du skrev inne hos mig så att jag kunde hitta hit återkommer gärna.
  Du gör så fina målningar av bin och humlor.
  Just dessa små insekter fascinerar mig.
  Kram!

  SvaraRadera
 5. I bland vill man hinna så mycket och sen blir inget gjort,men ibland måste man bara få ta det lugnt
  Jag har svårt att måla på sommaren,men nåsta vecka ska vi börja träffas i "ateljen" igen en gång i veckan o förhoppningvis få något målat
  Ha en skön helg

  SvaraRadera
 6. Tack ALLA ni söta för fina kommentarer!!! Vad glad jag blir!!! Puss

  SvaraRadera