söndag 19 september 2010

Måla vad jag vill!!
Målade en tändsticksask som stilleben för ett tag sedan. Det var jättekul. Gjorde asken jättestor och kristall-ljusstaken bredvid blev bara diffus...Kaffepannan bakom såg man bara lite av..ja den blev rolig. Och såldes.Nu denna Tomatsoppeburk, jag fått på beställning. Den känns inte alls lika rolig. Men väntar inte på inspiration för den kommer aldrig. Förstår min syrra nu som är silversmed. Hon tycker inte det är lika kul att göra smycken på beställning som att få skapa dem själv. Men jag kan ju tolka soppan på mitt sätt, och göra något annat av den (!)väntar nog på detta! För den känns som ett måste..
Lördagen var trevlig, på Loppis. Där var trångt med folk!!Fyndade en fin kudde till kökssoffan, en duk, en rolig vägglampa ( med på bild)och två konstböcker..Sedan åkte vi till Nora. Lilla fina staden Nora. Blev guidade där in i tågvagnarna. De gamla fina tågen som står, har blivit ett trevligt vandrarhem, med sjöutsikt. Fikade god räksmörgås på Fina fiket i Nora. Det ösregnade, men vad gjorde det. Hittade inga kantareller, utom de som såldes på Coop!!
Ja, så är det måndag i morron, ifall någon undrar..Det känns väl bra, men helgen gick som vanlig väldigt fort!! Det lustiga är att veckorna går lika fort, och det betyder väl kanske att man har det bra!!

4 kommentarer:

 1. Vilken fräck lampa du fyndat. Kul med lite utflykt så där till Nora. En mysig liten stad.
  gillar din tändsticks tavla.
  Kramar:)

  Hoppas att du får någon inspiration angående tomatsoppan.

  SvaraRadera
 2. kul tavla..det ser ut som om du ställt in en
  ask tändstickor i målningen..bra...
  trevlig söndagskväll.. och full fart mot nästa
  helg...kram

  SvaraRadera
 3. visst är jag ledig då i veckan , på tisdag blir det...skönt
  vilken härlig tavla
  gillar dina tavlor, de är så mustiga på ett härligt sett...
  kram
  annelie

  SvaraRadera
 4. Vilken härlig tavla, det kändes som man kunde ta på tändsticksasken....

  Hoppas att du får en fin höstvecka!
  Kram T

  SvaraRadera