torsdag 9 september 2010

Vågade inte!!

Tordes inte ha hörlurarna på mig!! Men hade gott velat. Hög musik hela dagen gör en' trött i huvudet. Hade en lång diskussion med en kollega, om oljud. Hon skulle aldrig stå ut en minut med alla dessa ljud som vi har i Cafe'et. Jag Är nog ganska van, men kommer i fortsättningen skruva ner musiken, till Elevernas besvikelse.
En skön kvällning på balkongen med Fiskbullar. Tänk jag gillar verkligen fiskbullar. Piffade upp dem med vitlök och chilipulver, god pressad potatis och hård havremacka.
Vad fort veckan har gått! Imorse var det så kyligt när jag cyklade till jobbet, vantar och jackan på. Höstlikt. Gula löv och
hög luft. Under dagen Varm luft, och hemfärden i barbent. Hur ska man klä sig, det är just nu en sådan tid, då man bär hela väskan full med varma kläder, på hemvägen.
Ikväll är himlen orange, lila, blå, ljusgul och rosa. Så vacker. Från mitt fönster ser värmeverket Elon ut som ett stort riddarpalats i siluetten.
Till helgen ska jag försöka måla!! Ett par nya damer bör nog utökas till min utställning. Och så har vi ju den där Tomatsoppeburken!!!
Tittar lite på Idol....de är bra gulliga, ungdomarna!! Så modiga.

3 kommentarer:

 1. vilken fin häst du gjort..jättebra..
  jag bloggar och ser på idol samtidigt..
  fy vad det låter illa ibland..och så blir det
  bra emellanåt.. må väl

  SvaraRadera
 2. Fiskbullar ,det var länge sedan,jag älskar det men mannen i huset vägrar äta,därför blir det inte så ofta
  Lycka till med målningen
  Ha en riktigt skön helg

  SvaraRadera
 3. Ja viss är det kul med otippade möten som bloggvärlden ger. =)
  Jobbar du som lärare månne?

  kram Madeleine

  SvaraRadera