tisdag 7 september 2010

Pigg efter träning
I dag efter jobbet var jag så trött. Ville helst bara gå hem och lägga mig i soffan. Vilda hästar drog i mig..hem hem hem...Men stod emot och cyklade till gymet..Så seg..som deg. Fötterna trötta efter en hel dags stående och gående, (utom en halv timmes lunch.) MEN som vanligt piggnade jag till efter träningen,. Cyklade upp på stan och köpte nya akvarellblock. Akvarell lärde vi oss inte så mycket på skolan. Det fanns inte så mycket tid till det. Har inte riktigt fått kläm på det. Jag är nog för ivrig och kan inte vänta, när jag målar. Mig passar akrylfärg..och Oljekritor..Då blaffar man bara på. Ingen väntan. Men det är så fint med akvarell. Tänk Lars Lerin!!! Han är min favorit akvarellmålare..Oj oj..Men ska försöka mig på lite fina blommor, och ta det lugnt och vänta in och låta färgen gå i varann. Och rinna så där snyggt..som akvarell gör. En sommarkurs i akvarellmålning är på min önskelista. Min svägerska målar på kvällskurser. Otroligt fina målningar. Det gäller att få en lärare som är bra och visar hur man gör. Hennes lärare är bra, visar först själv när hon målar, sedan får kursdeltagarna måla efter. Fortfarande är jag så trött när jag kommer hem från jobbet, så energi för att måla har inte infunnits än!! Har ett kul jobb, men med otroligt mycket ljud och kontakter hela dagarna. Elever som skriker och pratar stojar och frågar. Jag gillar och skoja och prata med ungdomarna och märker att de gillar det..Hörde talas om hörlurar eller små öronproppar som tar bort sorl, men släpper igenom prat.
Det vore nåt. Börjar nog bli lite gaggig, jag vill ha tyst och skönt. Så ikväll blir det tidig sänggång, för att orka med keramik-kväll i morron. En häst ska jag göra igen! Den på bilden heter Primus och den är såld.
Hoppas nyckeln till skåpet med leran, kommer fram! God Kväll!!

4 kommentarer:

 1. Tjohej!! roooligt med keramikkurs....hästen är helt underbart fin. Hoppas allt är bra. Kram Hanna

  SvaraRadera
 2. Hej,
  Tack för din kommentar hos mig. Roligt att du också uppskattar färgglada mönster och tyger! Kul att du skapar eget också!

  SvaraRadera
 3. Håller tummarna för att nyckeln finns till leran i morgon. Nej ibland tryter energin efter ett pass på jobbet.
  Din häst är ju så fin.
  Kramar:)

  SvaraRadera
 4. hejsan!
  Vilken härlig häst...gillar den
  tack för din rara kommentar
  kram
  annelie

  SvaraRadera