måndag 20 september 2010

Svulstig


Idag...gick dagen som en dans..började 8.30. Passar mig utmärkt för jag är så morgontrött. Alla "mina" söta elever var så goa' och tacksamma idag. Sade att vi gjorde jordens godaste mackor..på "mitt" cafe'......Visst är de högljudda och skräniga, de små fjunungarna, men dock med glimten i ögat!! Man håller sig ung, när man jobbar med ungdomar...inbillar jag mig, i allafall. Tror att de gillar när man skojar med dem, och ser dem..och frågar om de har ätit frukost, eller om helgen varit bra...varför de är så trötta...eller allmänt tjatar på dem, som man gör på sina egna ungar..
Jo, jag gillar mitt jobb, men inte att det tröttar ut så...Pratade med min chef idag, om att skärma av, eller skaffa HÖRLURAR..;-) Som att jobba på dagis, det måste vara väldigt tröttande..
Efter jobbet åkte jag till träningen, och kände mig duktig. Lite telefonsamtal, sen plötsligt är det kväller..
.........tänkte på en kommentar om mina tavlor, gillar tydligen att måla maffigt...Mycket färger och lite svulstigt...Den mest svulstiga, är nog min Dam, i rött!! Hade den på en utställning, och den väckte en del uppmärksamhet..det var kul!!
Någon sa att hon var lik, antingen en Operasångerska, (inget namn) eller en bordellmamma??


Nu regnar det i Örebro..och jag dimper nog ner i soffan en stund. Och försöka att inte planera och tänka för mkt på vad som ska hända härnäst. Vara lite i nuet, som jag är så dålig på att vara. Godnatt!!

Tänkvärda kvällstankar: LIFE IS WHAT HAPPENS WHILE YOU ARE MAKING OTHER PLANES

1 kommentar:

  1. Vilken härlig tjej du har målat.
    Låter skönt att du trivs på jobbet.
    Kram.

    SvaraRadera