lördag 25 september 2010

Lördag!
Regntunga skyar..hela dagen..men vad gör det när man har världens sötaste barnbarn! Var och hälsade på och åt lunch där. Hon lilla Ines, kan nu resa sig upp själv och röjer glatt vid bord och stolar. Vi bakade en äppelkaka och satt inne och kurade, medan regnet smattrade på fönstren.
Förmiddagen gick åt att pyssla med ramar och glas inför min utställning på fredag. Ska försöka välja ut vilka tavlor jag ska ha med. Tar nog med alla damerna, och några bitavlor. Ska bli kul att se hur det blir när de hänger där, tavlorna. Pirrigt javisst men också jättekul!'

Fotade i går( fredag) morse av himlen som såg så underbar ut, rosa ljusblå och gul..tog kort från mina fönster och förvånades över att det var så varmt ute. En skön värme som höll i sig hela kvällen. Tog en massa fina kort, och höll på att komma försent till jobbet. Idag minsann Lördag, ledig= regn hela dagen. Men fått en massa bra gjort, och även en skön cykeltur. På fredagskvällen blev en ny donna till......hm..inte så vacker i facet, men verkar må bra ändå! Go' helg tillönskar jag Eder!!

3 kommentarer:

 1. Tack för titten hos mig
  Kul att du gillar mina bilder.Det blir jag jätteglad för.
  Dina damer är superbra så jag hoppas att det går bra på utställningen för dig
  LYCKA TILL!!!!!!
  Du är alltid välkommen tillbaka om du har tid och lust.
  Kramizzz // Lotta

  SvaraRadera
 2. Vad roligt att du också ska hänga på en utställning. Lycka till!! Jag tror att jag ska ha ca fem tavlor med.......vi får se.
  Må gott//Kram Hanna

  SvaraRadera
 3. Vilka härliga dagar du haft, förstår att lilla barnbarnet betyder mycket.....

  Fin,Fina bilder också över Örebro.
  Ha en skööön söndag!
  Kram T

  SvaraRadera