tisdag 14 september 2010

Nervös


Ja jag är säkert skitnervös, därför sover jag dåligt. Men det kommer att gå bra, eller det blir vad det blir. Det kanske inte kommer en kotte och tittar på tavlorna!! Har satt upp lite broschyrer och det ska annonseras i vår Tidning..så ja vi får se, som sagt.
Kommer vara skitnervös, på fredagen..på vernissaget'..
Men det känns jättekul, och blir det fler gånger så vänjer man sig väl..
Idag var jag och tränade efter jobbet. Det är skönt och man känner sig duktig efteråt.
I morn är det keramik-kurs igen. Ska fortsätta på min häst. Dagarna går fort och hösten är på intåg.'Men inte är det kallt än..idag var det jätteskönt ute. Till helgen hoppas jag att komma ut i skogen, och hitta lite svamp.'
På jobbet känns det bättre, så jag börjar nog vänja mig att jobba också.Har ju trots allt varit ledig ett år, och det kändes första veckorna, då var jag så trött så jag höll på att dö (!)
Har ett kul jobb med många go'a ungdomar, som har glimten i ögat. Ser väldigt sällan någon som är otrevlig. Nu säger jag godnatt och lägger in ett fint foto..från Turkiet i somras!

2 kommentarer:

 1. Lycka till!!! Försök att inte vara nervös - det finns ändå inget du kan göra eller ändra på när du väl står där i alla fall! (Tyvärr bor jag inte i närheten av Kumla.)

  Kram,
  S.

  SvaraRadera
 2. Det kommer säkert gå jättebra!
  Ett stort Lycka till!
  Kram T

  SvaraRadera