fredag 21 januari 2011

Ah helt normal..


Snurrigheten kan inte skyllas på månen. Var lika snurrig idag..och det är helt ok..nästan så jag trivs med det. Glömsk och virrig, det sitter i åldern..och tankarna. Har nog mycket i skallen och glömmer hålla fokus i nuet, som jag så bra lärde mig på en kurs jag gick..Mindfullness..ja, så var det med det.
Efter jobbet, har en fin ung arbetskamrat som påminner mig att gå hem ;-), åkte jag och tränade.. skönt..Nu kan jag ha gott samvete hela helgen, som kommer innehålla mycket god mat, godis och vin...Ska söka upp ett loppis jag läst om, i Gränna...hoppas jag finner nåt att fynda.
Åkte till lilla mamma efter träningen..HON är virrig..hade tappat bort hyreslapparna.Och jag kunde då inte hjälpa henne med räkningarna. Jag ringde till hyresvärlden som påstod att de skickat lapparna, men mor vidhöll att hon inga fått..Vad söt hon är, vi lät det vara och skyllde på hyresvärden. Vi mumsade semla och vilade på sängen. Mamma pratade om ditt och datt, och jag somnade lite..ja det var intressant....va ;-)..'
Nu ska jag Önska en trevlig helg och ta i tu med städningen istället för att sitta här och blogga.Men jag hatar att städa, så...............Undrar om det verkligen behövs??
Foto: Underbara Öland!! Vallmoåker från i somras...de finns där i minnet!!

6 kommentarer:

 1. Hej där och en skön helg till dig! Städa det kan du göra nästa helg....
  Carin

  SvaraRadera
 2. Åh, Vilka vackra vallmo....

  Önskar dig en trevlig o sköön helg!
  Kraam Therese

  SvaraRadera
 3. JA, här på Öland kör vi med masseffekter. Knallröda vallmofält, klarblåa blåklintsfält och ännu blåare blåeldsstränder. Och snart kommer de vita vitsippshagarna och de blåa blåsippsbackarna. Härligt!!
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 4. Jag blir väldigt rörd när jag läser om din mamma, så rart du skriver om henne! Inte lätt att bli gammal och hålla reda på allt som dimper ned i brevlådan bland reklam och allt. Snart kommer säkert den dagen då min mamma inte heller har full koll och då får man hjälpa till.
  Städa? Det kan man alltid göra en annan dag, livet är alldeles för kort för sådana tråkigheter! Tycker det låter betydligt roligare med loppis i Gränna, synd att man ska jobba!
  Ha en riktigt skön helg!
  Kram kram

  SvaraRadera
 5. Vilken underbart vacker bild, ro för hela själen.

  Önskar dig en riktigt fin helg.
  Kram

  SvaraRadera
 6. härligt rött..i bilden
  och efter våra design-diskussioner.. så är det roligt att du vill delta i utlottningen..
  kramen

  SvaraRadera