måndag 24 januari 2011

Måndagen gick fort.................

Oj..vilken dag...full fart på jobbet..fattar inte hur tiden kan gå så fort...skönt det, och snart är det fredag!! Trevligt var det i Östergötland! Gränna är en söt stad...På denna Lördagen var det folktomt..klart turisterna kommer ju när det blir varmt. En vacker stackars död fågel fångade min uppmärksamhet däremot... Fyndade lite på loppis. Ful rolig tavla, och vackra blåa skålar.................
Fikade på gammaldags designat Nostalgicafé...Köpte polkagrisar så klart, som jag redan ätit upp..Lika bra att äta upp dem på en gång, så slipper man gå omkring och frestas. Jag ääääääääääääääääälskar polkagrisar, och alla tänderna är faktiskt kvar..Väl hemma på söndagskvällen, upptäckte jag att min cykel blivit stulen...Ledsen, jag som har ett superduper kraftigt och bra lås...men det hjälpte inte! Skit!!

Efter jobbet, var jag och trimmade fläsket på Itrim..idag var det tungt..kanske jag rimmade fläsket också för jag blev så himla trött..Sen till mamma och skrev räkningen som hyresvärden nu skickat ut!! Vi får aldrig veta om mamma tappat den, eller om de glömt skicka den...Mamma är virrigare än nånsin..bara på några månader tycker jag att det ändrats..inte kul..Svårt det där, hon vill inte bo på annat ställe än i sin lägenhet där hon bott i femtio år...Jag tycker det vore bra om hon bodde lite mer bland folk...Hon är social och gillar att prata med folk....men det vill hon inte höras talas om...inte nån servicelägenhet där inte....ja inte lätt att bli gammal, det förstår jag. Att plötsligt känna att man inte klarar allt själv, utan måste be om hjälp med vissa saker..
Ja vi ska ju alla få känna på det....
Men det är låååååååååååååååååååååååååååååååååååångt kvar..
kram

6 kommentarer:

 1. Jag tycker det känns tungt när föräldrar blir gamla och man inte kan vara närvarande.
  När pappa blev sjuk och vi bodde nere i Timrå, hann jag bara till Höga Kusten bron så ringde de att han dött.
  Så trist, det blev så svårt att fatta att han var borta när man inte var med.

  Men , men så är livet, inget att gråta för.

  Ha en finfin tisdag med.

  SvaraRadera
 2. Passa på att vara med din mamma medan hon finns där. Jobbigt då de blir virriga. Visst kan man vara lite vimsig vissa dagar själv.
  annika

  SvaraRadera
 3. Nej det är inte lätt att bli gammal särskilt inte när det virrar till sig.
  Vad duktig du är som är och trimmar fläsket, starkt.
  Kram:)

  SvaraRadera
 4. Men sjutton också att man aldrig ska få ha sina grejer i fred!! Cyklar är inte gratis heller.
  Det är sorgligt när man märker att ens mamma (eller pappa förstås)inte riktigt hänger med längre, man vill ju så gärna att allt ska vara som det alltid varit! Å när ska man ta steget och liksom putta på??
  Här trimmas inget fläsk än, ska bänka mej framför tv:n med kaffe och semla...oförsvarbart, men gott!!
  Ha det så gott!!
  Kram

  SvaraRadera
 5. Nej, Det är inte lätt att bli gammal!
  Tur att hon har dig, men jag förstår dina tankar.....

  Ha en fortsatt fin vecka!
  Kraaam Therese

  SvaraRadera
 6. Ja visst är det mysigt i Gränna, jag har bara varit där på sommaren och då är det så trångt,
  fina loppisfynd..jag hittade inget på min tur i söndags, det är svårt det där med att flytta gamla, är dom inte virriga så blir dom vid en förflyttning..ett sorligt kapitel det där..
  kramar

  SvaraRadera