tisdag 25 januari 2011

Utmaning från "Huset vid ån"


Bild på mig själv.....
Therese på Bloggen "Huset vid ån" ville se foto på hur vi ser ut...
Lite kul, eller ja, vet inte...Man skriver om vitt och brett och tror att ingen vet man är, och vill man det?? Eller egentligen spelar det ingen roll..Klart en viss integritet finnes, ;-), men ibland kanske tungan bluddrar iväg...Jag lägger ut ett foto från Julresan till Istanbul, min dotter är med på fotot. Hon bloggar själv i en helt annan blogg....skriver om mig tror jag nog...Jag minns när hon var ute och reste..och jag läste hennes reseblogg..Orolig och helt hänvisad till bloggen...och läste om hennes äventyr bland knarkare och uteliggare i Mexico där hon reste omkring ett år......bland aboriginer på Nya Zeeland...(hon reste ensam)...och en hemsk resa till Guatemala....och jag här hemma och kunde inget göra....men allt gick bra...och hem kom hon med erfarenhet och lärt sig mycket..Oro utan att vara så rädd att man inget får veta....att inte tjata utan bara be om försiktighet, ge trygghet och tillit, och frihet...det är inte lätt....Men det var inte det jag skulle skriva, jag skulle lägga ut en bild..Om jag vågar......................................

4 kommentarer:

 1. Men d va väl inget farligt, vilket fint foto på mor och dotter.
  Förstår hur du kände det när hon reste omkring i världen och du följde henne på resedagboken.
  Hade samma känsla när vår dotter Rantis reste runt i syd Afrika och vi följde hennes äventyr på hennes resedagbok....jösses säger jag bara.

  Ha d bra.

  SvaraRadera
 2. Vilken vacker bild på er! Undrar just varför våran generation inte riktigt gillar det här med att ha foton på sig själv...? Likadant här, och de vänner jag har runt omkring mej också, men sen nästa generation, de bryr sig inte ett dugg hur mycket man än knäpper på dom. Hör väl till deras tidsålder, mobilkameror och allt vad de använder. Hur gammal vart jag nu då...*skrattar*??
  Du, jag tyckte det räckte när dottern var i Dublin i ett och ett halv år, va fasen ska de ge sej iväg sådär långt för...Närke, vad är det för fel på att upptäcka det lite mer....??
  Nu är det dags för lite jobb, hem ett par timmar och sen ett kvällspass igen....känns som om livet börjar likna ett garnnystan snart...
  Ha en bra dag!
  Kram

  SvaraRadera
 3. Förstår din tvekan till att publicera foto. Jag var också skeptisk till det när jag började blogga, men insåg snart att jag var gammalmodig. Fint kort på dig och dottern. Som förälder är man alltid orolig. Värst var det nog när dottern och två kompisar flög med tresitsigt litet plan till Prag.
  Kram
  Kerstin

  SvaraRadera
 4. Det var inget att oroa sig för. Ni ser jättetrevliga ut bägge två.

  Jag förstår dock att du tvekade, jag gör detsamma ;)

  SvaraRadera