torsdag 20 januari 2011

Mångalen


Idag har det varit vimsigt...segt och virrigt...Tappat allt jag tagit i, beställt fel varor, skrivit fel fakturor, på datorn .. fel fel fel..okoncentrerat och flamsigt. Var inne på färghandeln och köpte nya oljekritor..Där pratade de om att det varit en virrig dag idag..Sen var jag på Kicks och köpte ansiktskräm..expediten sa spontant att det varit en vimsig dag, och att hon tappat allt hon tagit i...
Lustigt... men jag kände mig glad, att jag ej var ensam i virret..Gick sen och fick zonterapi.....aj aja ja aj vad ont det gjorde..skönt ont...Blev frusen och trött efteråt, skönt trött/avslappnad..i min spända nacke..Terapeuten sa att det kunde bero på fullmånen att det är extra vimsigt idag...och igår. Fullmåne!!!...många säger att vi påverkas av detta..Int vet jag vad jag ska tro??

Antikrundan på tv..det är kul!
Här i Örebro ska de öppnas ett nytt loppis...det blir skoj..måste röja först i mina förråd..och slänga.. och sen är det så kul fynda!!
Har lite svårt för att slänga..Om jag inte är på slänghumör..då kan det mesta åka i soporna..och då kommer ånger sen...
Borde rensa i garderoben..vissa kläder tycker jag så mycket om..trots att de inte andvänds..de är som minnen, som foton...Vackra tyger och snygga modeller..varför sparar jag dem..så dumt..Men tänk, mina barn och barnbarn........skoja..Minns min farmor..Hon sparade allt..Vi ungar älskade hennes gamla kläder..Underbara gamla natt skjortor och linnen, från förr...handväskor och skor..
Men nu är det inte så va??... spelar de bara dator och tv-spel, inte klär de ut sig barna'?? Joorå de ska de få göra...jag tänker inte slänga allt.
Fredag imorn..härliga fredag. Ser fram emot sovmorgon på lördag.
Ska nog ta tåget till min vän i Omberg'strakten...där är så vackert!!
Vi tar en tur till Gränna för att där på läget känna.-.

Snön vill inte lämna oss ännu här i Närke..Snöhögarna, så höga i stadsmiljö, så man ser inte varann i gatukorsningarna...I Malmö är det ingen snö, fick jag nyss en rapport om..Man skulle kanske bo i Skåååååne..Men Vinter är VACKERT också..se bif foto..
Står inte ut med att vara virrig längre....Så det är bäst att vila nu lite i soffan, ifall mångubben är full i natt igen, och gör sömnen galen..

2 kommentarer:

 1. Hej Karina!
  En jätte fin bild.
  Hoppas snurrigheten har gått över.

  Önskar dig en fin helg.
  Kram

  SvaraRadera
 2. Hur det nu än är det här månen, så fixade den i alla fall till att du fick en bra bild.
  Ha en bra helg där på andra sidan sjön! /SA

  SvaraRadera