måndag 17 januari 2011

Haremsdam??


..Målade igår kväll...Kom igång precis ungefär när det var dags att gå och lägga sig..typiskt. Men det var så kul... med oljekritorna. Det är så bra med kritor, då behöver man inte resa sig..sitter kvar i soffan och har tv:n på. Blocket i knät och kritfärg överallt.. Målade lite tokiga ugglor och knäppa fåglar i mossen, och en sorts dam, kanske en Ottomansk Haremsdam??
Tur att min soffa är lagom använd av katter och ungar...Skulle vilja köpa mig en ny soffa....men då kan jag ju inte sitta och måla så avslappnat..
Så i dag är jag lite trött..
Måndagen gick fort..Tränade efter jobbet och ska enligt planen göra det i morron med..Har lovat mig själv, att träna tre gånger i veckan!! Känns bra bra bra..
Skrev ett års kontrakt igen...att träna och då dras det direkt från mitt konto...Ett sätt att bli peppad kanske, om man är snål och vill utnyttja träningstiden..
Trivs så bra där, på Itrim..mest damer i min egen ålder, runda och glada..kämpande och svettiga, för att bli av med bilringarna...

Idag var det glaffs glaffs på vägarna..
Snön smälter bort och det känns bra..
Kändes lite vår i luften ikväll inbillade jag mig.
TÄNK vilken underbar tid vi går tillmötes...
Bästa av allt!!

10 kommentarer:

 1. Underbart, äntligen lite mera konstnärlat av dig. Gillar din haremsdam otroligt vad du kan, bara sådär när du sitter vid tvn.
  Skit i soffan och måla på.
  Härligt.
  Och fåglarna va kul...va får du allt ifrån.
  Tjoooho. Nu blev jag glad, tar dig i famn och dansar runt en sväng...tjooohooo

  SvaraRadera
 2. samma här slask och så in i norden halt..
  fågelbilderna var härliga och vilken tjusig dam
  natti natti nu ska jag dra mig mot sovrummet zzzzzzzznark

  SvaraRadera
 3. gillar haremsdamerna...nice :-))

  SvaraRadera
 4. Så duktig du är med kritorna. Själv kan jag inte dra ett krokigt streck utan att det blir rakt eller så blir det tvärtom...

  SvaraRadera
 5. Go´morgon. Igår när solen sken mitt på da´n då kändes det verkligen som vår ett tag...jag håller med dig.
  Du målar så härligt. Har aldrig prövat det där med oljekritor, men det är ju onekligen praktiskt, som du beskriver, och få till sina alster i tv-soffan.
  Duktig du är att träna och du tycks ha ett mysigt gym att gå till...jag har lagt av med gymträning eftersom jag inte trivs på gymmet och har ju istället skaffat mig promenadbandet samt tränar lite med gummiband och hantlar här hemma.
  Ha nu en bra tisdag.

  SvaraRadera
 6. Du ger mig samvetskval, både över att jag aldrig kommer till skott med min tavla som ännu bara existerar i huvudet och att du tränar. Jag lugnar mig tills våren, då får jag alltid extra träning - och det skulle ju inte vara jag om jag inte hade bilringarna!

  SvaraRadera
 7. Det är så man ska göra, betala för ett helt år i förväg...min äldsta dotter är så duktig och har kommit igång igen efter helgerna och börjat träna, och jag har tusen ursäkter för att inte följa med fastän jag egentligen vill!! Är bara så förbannat trött nu efter allt pluggande och precis kommit igång på nytt jobb, och det är väl då man ska skaffa energin förstår jag!! Nästa vecka kanske då...
  Vilka underbara målningar du åstadkommer!! Behåll soffan och fortsätt måla, det tror jag du mår bäst av...*skratt*!
  Ha en skön tisdagskväll och ta väl hand om dej!
  Kram

  SvaraRadera
 8. Härlig konst! Haremsdamen är förtjusande och fåglarna blir jag så glad av! Vad duktig du är!
  Och, precis! strunta i soffan - var kreativ istället. Att ha nya möbler är lite stressigt ända tills första fläcken - då kan alla slappna av :-)
  Ha en fin kväll och varmaste tack för din fina kommentar hos mig :-D
  Ann-Mari

  SvaraRadera
 9. Oj vad du är duktig! En riktig konstär har jag visst träffat på här i bloggvärlden. Instämmer med de övriga ovan att du gott kan behålla din soffa om du lyckats vara så kreativ i den.
  Ha det gott

  SvaraRadera
 10. Hallå! Gå in på Design då kommer du till;
  Lägg till och ordna sidoelement
  tryck på Lägg till en Gagnet en ruta kommer upp'
  tryck på bild sen gör du som vanligt när du lägger in bilder..sen skriver du under http://
  irenestavlor.blogspot.com glöm inte att spara när du är klar. Men först kopierar du bilden hos mig och lägger in i ditt fotogalleri prova lite så får jag höra hur det går..kram

  SvaraRadera