onsdag 19 januari 2011

kära nätdagbok:

bad hade VARIT gött...Då inget badkar finnes, finnes dusch!!
Ja solen lyste i dag..tog en liten promenad på lunchen..inte varmt, jo kanske lite..Varm blev jag däremot av era fina kommentarer...om mina bilder..blir så glad...När man målar, i allafall jag, är jag så kritisk och har svårt, att riktigt veta om det är bra..oftast inte nöjd, eller måste lära mig att bli nöjd och ta emot..Har blivit bättre på det...och att visa upp mig, tack vare bloggen..och blir så glad av era positiva kommentarer...tack tack..
Ikväll var det keramik-kurs..Kul att komma igång igen..gjorde en liten ask, med mönster och rolig knopp..kavlade och skulpterade lite på locket..
Har legat en dag före hela veckan....trodde det var onsdag igår..så..ja i morn är det då fredag..Inte..
Det är torsdag..
Och jag ska få zonterapi igen..det ska bli skönt.' Får se om jag blir sådär skönt avslappnad som förra gången..så där så tungan hängde och saliven rann.....ungefär så kändes det..
I Örebro, (här det händer så mycket otäckt), är det fortfarande mycket halt och iskullriga gator..
Cyklade ikväll, till träningen, med livet som insats..Cyklade hem från kursen, kallt och kyligt.. Har jag sagt att jag längtar efter vår på länge..Kram och godnattis..

5 kommentarer:

 1. Jo du är nog inte ensam om att längta efter vår och sommar. Det är nog en längtans tid nu för många. Skulle tro att det är mest dom som gillar skidåkning på längden eller tvären som gillar årstiden.
  Och så vill jag ju börja se dig måla lite halvnaket nere vid det blåa sommarvattnet, det som du är så bra på...

  Nattinatt.

  SvaraRadera
 2. Va!!!! Cyklar du i denna halka. Akta dig!! Visst är zoonterapi härligt.

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig badbild!
  Har du dubbar på cykeldäcken? Du måste vara rädd om dig!
  Hoppas vi får en bild på dina keramikalster sen också.
  Ha en bra dag.
  Kram

  SvaraRadera
 4. Vilken mysig målning!! Å det säger jag inte bara för att vara snäll utan jag tycker det verkligen!! När ungarna var små så tyckte de att "alla andra" hade pool, alltså riktig pool, i sina trädgårdar, å då var jag lite inne på att släpa ut vårat gamla badkar som vi ändå skulle byta ut...Det uppskattades inte!!
  Jaha, det är knaggligt att gå inne i Örebro också, jag som nästan tänkte att nu får det bli en resa dit in och ren rejäl promenad, här ute är det skridskoföre, ren isgata.
  Ha en bra dag, och det är bara torsdag...tyvärr.
  Kram

  SvaraRadera
 5. härligt motiv, du har bra med roliga ideer, och jag tycker dina badisar är häftiga..go-kväll

  SvaraRadera