söndag 13 november 2011

Nice and easy...





Har haft en fin helg...bara njutit av det goda och vackra...Syrran har skämt bort oss--och hon 'är bra på det. Vi blev bjudna på brunch på Moderna Muséet..och det var så gott--bara goda mumsiga rätter, som vi satt och njöt av länge..efterrätterna var ljuvliga, tänk att jag var tvungen att smaka på alla..jag älskar desserter, och söta saker...sötisar också..Vädret blev från grått dis till soligt höstlikt..Vackra Stockholm!!!!.. Shoppade loss sedan i Gustavsbergs andrasorteringsvärld..kändes inte som andra, för det stod 1:a sortering på det mesta..och billigt..eller njae, billigare än vanligt..Inbillade vi oss...Jag köpte vackra vinglas i rosa ton,(Kosta) tekoppar så romantiska, med vårblommor ( Villeroy&Boch) vackra julljus och liten juldekoration, och en Keps.(inte i porslin)..en tuff keps från Paris...som jag inbillar mig att jag ska använda...Köpte en mysig turkos mössa av en bloggare här, vännen Monica på Bloggen Personliga Persson...Men den lade min dotter beslag på....SKA visa ett foto snart :-)....På henne i den!!!!!
På kvällen myspyste vi, väninna B och jag, hemma hos syrran.Syrran är en hejare på att laga mat..hon bjöd på rysk Borsjtj, ljuvligt god, nybakat bröd och god ost.....Chou lever än, men är nu svart och gammal..han spelar på sista versen kan man säga..Syrran bor så fint, och hemtrevligt..och det är kul att resa och hälsa på henne...På hemvägen hälsade vi på PAPPA, farsdag...You know...
hade köpt, som vi tyckte.....ett ooooooooooootroligt fint hus i porslin, att ha ett ljus i...vet inte alls om han uppskattade det, men han har ju allt lilla Far...Roligt att träffa ALLA syskonen samlade..vi är många...sex stycken...
Nu är det dags...att inse fakta, det är måndag och arbetsdag i morn!!!!

8 kommentarer:

  1. Allt låter bara härligt och fint!
    Vackra glas med mera:)
    Sov gott! Dröm vackert, bli pigg i morgon!

    Kram
    Karin

    SvaraRadera
  2. Visst är det härligt att shoppa lite ibland. Påminner om min glasbruksresa i somras.Roligt att träffa alla syskon. Vi tog bilder på alla oss tre syskon och lilla mamma vid hennes flytt i oktober. Kul att ha!
    Kram
    Kerstin (Ölandsvindar)

    SvaraRadera
  3. Älskar glas i alla former och dom där vinglasen var verkligen tjusiga! Vill ha!!
    Sen log jag lite igenkännande när jag såg det snygga glasfatet. Har nämligen ett enda sådant - fast blått - kvar sen 60-talet.

    SvaraRadera
  4. Läser att du har haft en riktigt härlig helg med din kära syster...
    ni hörs att ha ett så fint syskon förhållade...
    snälla och mycet kul ihop...

    Och mycket snyggt har du handlat...också.

    Tjingelingen....ha en trevlig vecka...
    trevlig komplimang du fick av eleven...
    stoppa i fickan och ta fram när du känner dig lite lessen nångång....

    SvaraRadera
  5. En helg att minnas...med blandad kompott. Ett av "fynden" fastande jag verkligen för, temuggen...wooow, den var verkligen fin!!
    Jaha, Chou börjar svartna...tänk att jag till slut började gilla honom!! Men få har väl under ett så kort liv blivit så beresta som han...alltid något!!
    Så trevligt att ha en massa syskon, det är något jag saknar...Du är rik vännen!!
    Kram kram

    SvaraRadera
  6. Wow, vilken Helg! Så roligt ni måste haft! Men hur i "jösse" namn hann ni med allt ???????
    Läckra glas och du den där kepsen....den ska bli rolig att se. Du vet att jag älskar hattar av alla de slag...*fniss*
    Ha en riktigt bra måndag!
    Var rädd om dig och kram från mig.

    SvaraRadera
  7. Härligt att shoppa loss emellanåt :)

    SvaraRadera