torsdag 29 mars 2012

En vanlig vanlig torsdag..


En rätt skön torsdag. På jobbet full baluns som vanligt..Ett jippo på Caféet, som sysselsatte många elever, var att gissa vikten på ett jättepåskägg fyllt med godis...Det var kul att se, hur de verkligen ansträngde sig för att räkna ut vikten..ty den som gissar rätt vinner jätteägget..En kul grej..Så livat och glatt runt mitt huvud idag..Inte kunde jag sätta på mig hörselskydd heller, så det var bara att gilla läget..
Och visst gillar jag alla "mina" goa ungdomar..de har så mkt fint inom sig...ALLA har något gott i sig, bara vissa som retas lite, och INTE tar ner fötterna från bordet när man ber dem...suck
Lyckades att ställa kosan till Gymet också..och det kändes bra..Mitt eget löfte om ett sunt liv, är lite bristande mellan varven..Har varit inne i, en viss svacka...sockersvacka...kaffebrödssvacka..ALLT eller INGET.. Från efter påskveckan blir det INGET---hahahah tro mig eller ej...kaffebröd eller godis..
Denna helg, ska jag bara vara Hemma...Det ska bli riktigt skönt, ty jag har flackat runt i många helger nu...Det ska gå att inte vara rastlös och baravarahemma också..
Att bo i lägenhet, när det blir vår och sommar..ja det måste man rastlösa sig in i...
Då vaknar torplusten igen...och drömmen om skit under naglarna..
Jojo, Ni kommer nog få höra mera om detta..när värmen kommer.-
Kan väl inte riktigt glömma det underbara torpet jag hyrde förra året..Naturen runt om var gudomlig, njae själva torpet, behövde en rejäl rust..förstås..det var det som var det jobbiga..för en ensam stackars kvinna som mig..-hahah skojar...

2 kommentarer:

 1. Känner igen det där med att vara rastlös när man bor i lägenhet mitt i stan och man vill vara på landet. Bra ord att rastlösa in sig.

  Lova ungdomarna som har litet ludd i öronen och fötterna på bordet en puss, så skall du få se hur snabbt fötterna kommer ner...
  har prövat många gånger...tonåringar vill inte bli pussade av tanter. Lovar!

  Kram
  Karin

  SvaraRadera
 2. Här behöver man inte känna sig rastlös precis, tiden räcker inte till åt allt vi MÅSTE göra. Förutom det vanliga, ganska omfattande vårstöket i trädgården, så har vi ju leråkern efter omdräneringen och alla växter att ta hand om, så inte blir det någon tid över till att måla inte! Fast man kan tro att jag gjort det för mina händer är fulla av bläck från skrivarens patroner som läckte, ser hemskt ut!!
  Ovanpå trädgårdsjobbet så måste vi byta golv i vardagsrummet, vilket försäkringsbolaget ombesörjer. Men det måste ju tömmas också! "Det är mycket nu..... "

  SvaraRadera